Cut Grass (Κομμένο Γρασίδι) 10ml Ancient Wisdom

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1714
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Barcode 5055796579822
Εταιρεία Ancient Wisdom
Προέλευση United Kingdom
Τα Αρωματικα Έλαια χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο σε "λύχνους" καύσης και αρωματιστες χώρου.

Αν και δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες όπως τα Αιθέρια Έλαια, εντούτοις τα εκπληκτικά τους αρώματα τα έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή ως αρωματικα χώρου. Η ποικιλία των Αρωματικων Ελαίων είναι πραγματικά ατελείωτη. Βότανα, λουλούδια, φρούτα και "εξωτικές" συνθέσεις δημιουργούν έναν τεράστιο πραγματικά κατάλογο από μυρωδιές που ξεσηκώνουν σώμα και πνεύμα. Οι ιδιότητες τους είναι κυρίως "ψυχολογικές", καθώς το κάθε άρωμα μεταφέρει και ένα ξεχωριστό "μήνυμα" στο νου και τη καρδιά.

Το Αρωματικο Έλαιο Cutt Grass (Γρασίδι), προσφέρει μία αύρα "φρεσκάδας του κήπου" στο χώρο σας. Η γνώριμη μυρωδιά του φρεσκοκομμένου "γκαζόν" συνδυάζεται τέλεια με ανοιξιάτικα ή καλοκαιρινά βράδυα με την οικογένεια και φίλους. Δημιουργεί μία ανάλαφρη διάθεση και χαλαρώνει όσους παρευρίσκονται στο χώρο σας.

Προσθέστε απλά μία μικρή ποσότητα Cut Grass στο νερό του Oil Burner σας, ανάψτε το ρεσώ και απολαύστε μία "μεταμόρφωση" στη διάθεση όσων παρευρίσκονται.

Τα Αρωματικα Έλαια που προσφέρονται από το Sensities είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στη παγκόσμια αγορά και κοστίζουν ... ακριβώς όσο πρέπει.

Τα αρωματκά έλαια δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες - χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον αρωματισμό του χώρου. Είναι συνθετικά και όχι φυσικά αποστάγματα.

Δείτε επίσης

Rose Musk Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Καρύδα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Φράουλα Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Arabian Spices Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή