Gothic Dream 10ml Ancient Wisdom

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4629
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Barcode 5055796537266
Προέλευση United Kingdom
Εταιρεία Ancient Wisdom
Ορισμένα αρώματα μπορούν να προκαλέσουν έντονα συναισθήματα και σκέψεις ή να αφυπνίσουν ξεχωριστές αναμνήσεις. Το αρωματικό έλαιο Gothic Dream διαθέτει ένα μεθυστικό, δυνατό μοσχάτο άρωμα, και όταν το προσθέσετε στο oil burner δημιουργεί μια ιδιαίτερη, μυστηριακή ατμόσφαιρα. Πωλείται σε μπουκαλάκι των 10ml.

Τα αρωματικά έλαια Ancient Wisdom κατασκευάζονται στην Αγγλία σύμφωνα με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα. Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από τα υπόλοιπα συναφή προϊόντα, καθώς, σύμφωνα με τους κατασκευαστές, έχουν υποστεί πρόσμειξη με ένα ακόμη έλαιο, στη σύνθεση του οποίου περιέχεται διπροπυλενογλυκόλη, ουσία, η οποία δρα ενισχυτικά στο προϊόν, επιμηκύνει τη διάρκεια και μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητά του.

Απολαύστε το αναζωογονητικό άγγιγμα της φύσης στο σπίτι σας με την πλούσια συλλογή αρωματικών ελαίων Ancient Wisdom. Λίγες μόνο σταγόνες από το αρωματικό έλαιο της αρεσκείας σας σε ένα oil burner, στα αποξηραμένα λουλούδια ή στο pot-πουρί αρκούν για να δημιουργήσετε άμεσα μια υπέροχα χαλαρωτική ατμόσφαιρα για σας και τους δικούς σας.
Μην χρησιμοποιείται τα αρωματικά έλαια απευθείας στο δέρμα. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ερεθισμού!

Δείτε επίσης

Σανταλόξυλο Mysore Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Guava (Γκουάβα) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Pineapple Crush (Ανανάς) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Πικραμύγδαλο 10ml Bioleon
€ 6,90
Καρύδα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή