Sweet Pea (Μοσχομπίζελο) 10ml Ancient Wisdom

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4628
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Barcode 5055796537594
Προέλευση United Kingdom
Εταιρεία Ancient Wisdom
Η μεθυστική μυρωδιά του αρωματικού ελαίου Sweet Pea θα σας φέρει στο νου έναν ολάνθιστο κήπο γεμάτο υάκινθους, κρίνα της κοιλάδας, βιολέτες και άγριο γιασεμί.

Με υψηλές νότες ανανά και δαμάσκηνου, μεσαίες νότες φράουλας και τριφυλλιού και μια διακριτική πινελιά σανταλόξυλου, το Sweet Pea θα σας αιχμαλωτίσει με την γλυκιά και λουλουδένια του ευωδιά. Πωλείται σε μπουκαλάκι των 10ml.

Τα αρωματικά έλαια Ancient Wisdom κατασκευάζονται στην Αγγλία σύμφωνα με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα. Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από τα υπόλοιπα συναφή προϊόντα, καθώς, σύμφωνα με τους κατασκευαστές, έχουν υποστεί πρόσμειξη με ένα ακόμη έλαιο, στη σύνθεση του οποίου περιέχεται διπροπυλενογλυκόλη, ουσία, η οποία δρα ενισχυτικά στο προϊόν, επιμηκύνει τη διάρκεια και μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητά του.
Απολαύστε το αναζωογονητικό άγγιγμα της φύσης στο σπίτι σας με την πλούσια συλλογή αρωματικών ελαίων Ancient Wisdom. Λίγες μόνο σταγόνες από το αρωματικό έλαιο της αρεσκείας σας σε ένα oil burner, στα αποξηραμένα λουλούδια ή στο pot-πουρί αρκούν για να δημιουργήσετε άμεσα μια υπέροχα χαλαρωτική ατμόσφαιρα για σας και τους δικούς σας.

Μην χρησιμοποιείται τα αρωματικά έλαια απευθείας στο δέρμα. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ερεθισμού!

Δείτε επίσης

Βανίλια 10ml Bioleon
€ 6,90
Πεπόνι Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Φράουλα Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Chamomile (Χαμομήλι) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Watermelon 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Επιστροφή στην κορυφή