Γαρδένια Αρωματικό 100ml Nature & Body

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5990
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903511
Προέλευση Netherlands
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Γαρδένια: δυνατό, ακαταμάχητο μεθυστικό άρωμα, φέρνει στο νου μας εξωτικές μυρωδιές και ανοιξιάτικα ηλιοβασιλέματα…κατευθείαν από τον κήπο της γιαγιάς μας.

Προσθέστε λίγες μόνο σταγόνες στα σπιτικά καλλυντικά σας και δώστε λάμψη και ζωντάνια στο κουρασμένο και θαμπό δέρμα σας. Ιδανικό για την παρασκευή σαπουνιών και σαμπουάν, καθώς και απορρυπαντικών.

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

Δείτε επίσης

Ορχιδέα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Jasmine Bath Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Ocean Wave Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Soap Fresh Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Κεχριμπάρι Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή