Ρόδι Αρωματικό 10ml Nature & Body

€ 2,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2801
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903085
Προέλευση United Kingdom
Τα αρωματικά έλαια είναι κατάλληλα για χρήση σε όλα τα καλλυντικά σκευάσματα (leave-on and rinse-off), καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις κρέμες, τις lotion, τα σαμπουάν και τα σαπούνια σας.

Το έλαιο Ρόδι αποτελεί έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό φρέσκου ροδιού, σμέουρου (raspberry) και δαμάσκηνου. Συμπληρώνεται από μεθυστικές νότες ροζ πιπεριού σε μία "ήρεμη" βάση από πατσουλί και λιβάνι. Συγκρίνεται με το γνωστό άρωμα Pomegranate Noir της μάρκας Jo Malone.

Το έλαιο Ρόδι είναι σκούρο μπεζ σε χρώμα και ταιριάζει σε όλα τα καλλυντικά και σαπούνια (είναι κατάλληλο και για κεριά).

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοτιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Τα αρωματικά έλαια που θα βρείτε στα Sensities είναι ανάμεσα στα καλύτερα που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά. Παρασκευάζονται στη Μεγάλη Βρετανία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και χρησιμοποιούνται από πολλές εταιρίες παρασκευής καλλυντικών στην Ε.Ε.

Δείτε επίσης

Cashmere Cream Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Καρύδα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Λεμόνι Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Jasmine Bath Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Αζαλέα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή