Pineapple Crush (Ανανάς) 10ml Ancient Wisdom

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4632
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Barcode 5055796537785
Εταιρεία Ancient Wisdom
Προέλευση United Kingdom
Γλυκό, τροπικό και ζουμερό, όπως ένας φρεσκοκομμένος ανανάς σε μια αμμώδη εξωτική παραλία. Το μεστό, φρουτώδες και βαθύ άρωμά του θα διεγείρει τις αισθήσεις σας και θα σας μεταφέρει σ’ έναν παραδεισένιο τόπο χαλάρωσης, μακριά από τη συνηθισμένη και βαρετή καθημερινότητα. Πωλείται σε μπουκαλάκι των 10ml.

Τα αρωματικά έλαια Ancient Wisdom κατασκευάζονται στην Αγγλία σύμφωνα με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα. Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από τα υπόλοιπα συναφή προϊόντα, καθώς, σύμφωνα με τους κατασκευαστές, έχουν υποστεί πρόσμειξη με ένα ακόμη έλαιο, στη σύνθεση του οποίου περιέχεται διπροπυλενογλυκόλη, ουσία, η οποία δρα ενισχυτικά στο προϊόν, επιμηκύνει τη διάρκεια και μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητά του.

Απολαύστε το αναζωογονητικό άγγιγμα της φύσης στο σπίτι σας με την πλούσια συλλογή αρωματικών ελαίων Ancient Wisdom. Λίγες μόνο σταγόνες από το αρωματικό έλαιο της αρεσκείας σας σε ένα oil burner, στα αποξηραμένα λουλούδια ή στο pot-πουρί αρκούν για να δημιουργήσετε άμεσα μια υπέροχα χαλαρωτική ατμόσφαιρα για σας και τους δικούς σας.
Μην χρησιμοποιείται τα αρωματικά έλαια απευθείας στο δέρμα. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ερεθισμού!

Δείτε επίσης

Patchouli (Πατσουλί) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Just Natural Home & Linen Spray 150ml by Aloe Colors
€ 8,90   € 5,90
Red Love 10ml Bioleon
€ 6,90
Blue Aqua 10ml Bioleon
€ 6,90
Καρύδα 10ml Bioleon
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή