Woody Amber Αρωματικό 100ml Nature & Body

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4868
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 100 ml
Barcode 5200431903559
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση Netherlands
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Πικάντικο μυστηριώδες και αρρενωπό, το woody amber είναι ένα απολαυστικό γήινο άρωμα με πλούσιες, ξυλώδεις νότες του δάσους, γλυκές νότες λεβάντας και μόσχου (musk) σε βάση μεθυστικής βανίλιας. Αποτελεί ηρεμιστικό και χαλαρωτικό έλαιο, ενώ θεωρείται ότι συμβάλλει στην ανάταση της πνευματικότητας, στην προστασία από την αρνητική ενέργεια και στην προσέλκυση της εύνοιας, της τύχης και του πλούτου.

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

Δείτε επίσης

Cashmere Cream Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Arabian Spices Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Βιολέτα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Γαρδένια Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Βατόμουρο Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή