Ξύλινα ραβδιά Palo Santo για καύση Ancient Wisdom (τεμάχιο 10gr)

€ 2,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7993
Είδος Αρωματικά Χώρου
Προέλευση Peru
Εταιρεία Ancient Wisdom
Barcode 5056368306006
Βάρος 10 gr
Το Palo Santo είναι ένα τροπικό δέντρο της Κεντρικής/ Νότιας Αμερικής, το οποίο θεωρείται ιερό. Απαγορεύεται η κοπή του, ενώ και τα φύλλα του ακόμη προστατεύονται. Οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μόνο το ξύλο που έχει πέσει στο έδαφος από τα ενήλικα δέντρα και έχουν αποξηρανθεί με φυσικό τρόπο.

Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από αυτόχθονες λαούς σε σαμανικές τελετές για τον καθαρισμό της αύρας και την αποφυγή των αρνητικών επιρροών, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές και στην Ευρώπη για την ευρεία χρήση του σε τελετές ευεξίας και καθαρισμού. Όταν καίγονται τα κλαδάκια του, ασκούν ιδιαίτερα ευεργετική επίδραση στο μυαλό, το πνεύμα και το σώμα.

Το άρωμά του, ήπιο, ελαφρά ξυλώδες, με ζεστές, γλυκές πινελιές, αυξάνει τη θετική δόνηση και μας προετοιμάζει ιδανικά για διαλογισμό, επιτρέποντας τη βαθύτερη σύνδεσή μας με την Πηγή. Επίσης, λέγεται ότι Palo Santo ενισχύει τη δημιουργικότητα και φέρνει καλή τύχη σε όσους είναι “ανοικτοί” στις δονήσεις και τη “μαγεία” του. Τέλος, πιστεύεται ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες, ενισχύοντας τη χαλάρωση των μυών και απελευθερώνοντας τη συσσωρευμένη ένταση.

Χρήση: Ανάψτε την άκρη του και αφήστε για λίγο τη φλόγα να καίει προκειμένου να επιτύχετε μια προοδευτική καύση που περιλαμβάνει τόσο το ξύλο όσο και τη ρητίνη που περιέχει, ώστε να εκπέμπουν μαζί έναν αρωματικό καπνό.

Το κλασικό τελετουργικό περιλαμβάνει το πέρασμα του καπνού του Palo Santo σε όλο το σπίτι, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις γωνίες όπου μπορεί να έχει συσσωρευτεί η αρνητική ενέργεια, Μόλις τελειώσετε το "κάπνισμα" του χώρου σβήστε το με λίγο νερό και αφήστε το να στεγνώσει μόνο του μέχρι την επόμενη χρήση. Κατά τη διάρκεια του "καπνίσματος" αφήστε ένα παράθυρο ανοιχτό.

Δείτε επίσης

Gothic Dream 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Αζαλέα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Λωτός σε Κήπο Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Reed Diffuser So Velvet 125ml Aloe Colors
€ 15,90
Sandal Soap Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή