Βοτανικό θυμίαμα Πλούτωνας (Botanical incense Pluto) 30gr

€ 11,90 € 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8449
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 30 gr
Προέλευση Hellas
Η καύση βοτάνων, ρητίνες, ξύλο κ.α. είναι μία αρχαία πρακτική όπου έχει μοιραστεί σε όλες τις γωνίες του κόσμου μας. Γραπτές αναφορές στις Βέδες αναφέρουν ότι χρησιμοποιούσαν βότανα και λιβάνι με σκοπό την θεραπεία από ασθένειες, αλλά και για να δημιουργήσουν μία καθαρή ατμόσφαιρα με ηρεμία.

Οι Μινωίτες στην Μεσοποταμία έκαιγαν Λάβδανο και Σαφράν. Οι Ασσύριοι έκαιγαν κέδρο, κυπαρρίσι και άρκευθο. Οι αρχαίοι Ρωμαίοι έκαιγαν κανέλα και δεντρολίβανο για θεραπεία. Ενώ υπάρχουν και άλλες αναφορές σε άλλα μέρη, όπως στην Αφρική, Κίνα και ολόκληρη την Ασία.

Ανάλογα το είδος του βοτάνου που θα χρησιμοποιήσουμε θα έλξουμε διαφορετικό αποτέλεσμα, όπως ηρεμία, κάθαρση, διαύγεια, ευημερία, ρομαντισμού, προστασίας κ.α.
Από την άλλη μεριά οι πλανήτες στον κοσμικό μας ουρανό είναι οι οδηγοί μας, ενέργειες που μας επηρεάζουν και οι δάσκαλοι μας.

Ο πλανήτης του Πλούτωνα είναι ο πλανήτης της κάθαρσης, του εξαγνισμού, της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης. Με την ηφαιστειακή του ενέργεια μπορεί να θεραπεύσει ακόμα και τα πιο σκοτεινά μας σημεία και να τα μετουσιώσει σε φως.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν βότανα και ενέργειες πλανητών φέρουν ως αποτέλεσμα την γέννηση αυτής της σειράς θυμιαμάτων. Σαν βοηθοί μας όταν χρειαζόμαστε για να καθαρίσουμε τον αέρα της οικίας μας, του ενεργειακού μας πεδίου ή για να κάνουμε γιόγκα και διαλογισμό.

Η χρήση τους είναι πολύ απλή. Ανάβουμε ένα μεγάλο καρβουνάκι άνθρακα και βάζουμε πάνω του μια μικρή ποσότητα του μείγματος που θα διαλέξουμε, αφήνοντας την μυρωδιά που θα αναδυθεί να μας χαλαρώσει και να ταξιδέψει γύρω μας. Αφήνουμε ένα παράθυρο ανοιχτό για να διώξουμε όποια βαριά ενέργεια υπάρχει αλλά και για να έλξουμε αυτό που θέλουμε.

Το θυμίαμα του Πλούτωνα περιέχει φασκόμηλο, δεντρολίβανο, κέδρο, κανέλα, γαρύφαλλο, κόκκινο και μαύρο πιπέρι, λιβάνι, απήγανο και φλούδα λεμονιού και είναι για καθαρισμό από ανεπιθύμητες ενέργειες. Όταν θέλουμε να έχουμε μία ροή ενέργειας πιο καθαρή και όταν θέλουμε να έρθουμε σε επαφή με το ασυνείδητο μας και να φέρουμε στην επιφάνεια κρυμμένα θέματα που μας απασχολούν.

Δείτε επίσης

Apple Spice (Μπαχάρι Μήλου) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Dragon Fruit 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Blackberry (Βατόμουρο) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Μαύρος Καφές Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Λιβάνι Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή