Η Κηραλοιφή Της Ελιάς

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5970
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas (Arcadia)
Η Κηραλοιφή Της Ελιάς είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, απόλυτα αγνό, φτιαγμένο από απολεπίσματα κηρήθρας, δηλαδή το κερί με το οποίο σφραγίζει η μέλισσα τις κηρήθρες, όταν γεμίσουν, και βιολογικό ελαιόλαδο, χωρίς κανένα πρόσθετο ή άρωμα. Μελέτες αναφέρουν ότι το κερί αυτό περιέχει αντιβιοτικές και αντιοξειδωτικές ουσίες που συντηρούν και εξασφαλίζουν την ποιότητα του μελιού και θεωρείται μεγάλης θεραπευτικής αξίας με σημαντικές αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, επουλωτικές, καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες. Το αγνό φυσικό μελισσοκέρι μυρίζει πάντα έντονα μέλι. Το χρώμα του είναι λευκό έως ελαφρά κίτρινο και περιέχει ίχνη πρόπολης και άλλων θεραπευτικών ουσιών που παράγει η μέλισσα.
Το βιολογικό ελαιόλαδο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε, ενυδατώνει την επιδερμίδα, αυξάνει την ελαστικότητά της και έχει ισχυρή αντιγηραντική δράση.

Η Κηραλοιφή Της Ελιάς μπορεί άφοβα να χρησιμοποιηθεί για τα χείλη, τα μαλλιά, το πρόσωπο, το σώμα και τα χέρια. Το δέρμα αναπνέει ελεύθερα, ενυδατώνεται σε βάθος, προφυλάσσεται από ερεθισμούς, αναδομείται και γίνεται ελαστικό και απαλό. Χρησιμοποιήστε το στα μαλλιά, για να καταπολεμήσετε το φριζάρισμα, αλλά και για να τους δώσετε φόρμα. Στα χείλη για να μην σκάνε. Στη μύτη όταν είστε συναχωμένοι και η μύτη γεμίζει πληγές. Στο λαιμό και το πρόσωπο για θρέψη της επιδερμίδας, κυρίως στην κλιμακτήριο, αλλά και για ενυδάτωση μετά το μπάνιο. Κατάλληλη και για μασάζ για να ανακουφιστείτε από μυϊκούς πόνους.

Η Κηραλοιφή Της Ελιάς είναι συσκευασμένη μέσα σε ειδικό φαρμακευτικό βαζάκι με ταινία ασφαλείας ώστε να διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Το εργαστήρι Της Ελιάς είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία γεννήθηκε το 2008 στο Λεβίδι Αρκαδίας και δραστηριοποιείται με μεγάλη οικολογική ευαισθησία στην παραγωγή χειροποίητων προϊόντων καλλυντικής περιποίησης, χρησιμοποιώντας αγνές πρώτες ύλες.
Επιστροφή στην κορυφή