Φυτική Κεραλοιφή Νύχτας 40ml Disoline Elixirio

€ 9,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7115
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Barcode 5212012100721
100% Φυτική Κεραλοιφή Νύχτας από την Disoline Elixirio, εμπλουτισμένη με υψηλής ποιότητας φυτικά- και άριστης επιλογής πολύτιμα αιθέρια έλαια, ιδανική για βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η πλούσια σε δραστικά συστατικά σύνθεσή της προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες, την οξείδωση και τη γήρανση, υποστηρίζει και ενθαρρύνει ενεργά την κυτταρική ανανέωση βελτιώνοντας αισθητά την υφή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας και αποκαθιστώντας την ισορροπία της, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει σε βάθος και συσφίγγει το δέρμα αφήνοντας το απαλό και αναζωογονημένο.

Το Βαλσαμέλαιο και το Αγριέλαιο, πηγές πλούσιες σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, με την ισχυρή αντιοξειδωτική, ενυδατική, μαλακτική και αναπλαστική τους δράση, καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και αποτρέπουν την καταστροφή των κυττάρων και του κολλαγόνου, διατηρώντας την επιδερμίδα φρέσκια, λαμπερή και νεανική.

Το Αμυγδαλέλαιο θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα χαρίζοντάς του μοναδική απαλότητα και ελαστικότητα.

Το Λιβάνι και η Μαστίχα, με την ισχυρή αναπλαστική τους δράση, προάγουν την ανανέωσητης επιδερμίδας.
Η Λεβάντα και το Περγαμόντο επιδεικνύουν σημαντική καταπραϋντική δράση, ενώ το Πεύκο τονώνει, ανανεώνει και χαρίζει μοναδική λάμψη στο δέρμα.

Το Λεμόνι θεωρείται εξόχως αναζωογονητικό, ενώ το Μανταρίνι χρησιμοποιείται τόσο για την εξισορροπιστική του δράση, όσο και για τις εξαιρετικές αντιγηραντικές του ιδιότητες, καθώς φωτίζει άμεσα τη θαμπή και άτονη επιδερμίδα και επαναφέρει τη χαμένη της ελαστικότητα.

Πεύκο, Μανταρίνι, Αμυγδαλέλαιο, Μαστιχέλαιο, Σπαθόλαδο, Αγριέλαιο, Λιβάνι, Περγαμόντο, Λεμόνι, Λεβάντα
Επιστροφή στην κορυφή