Tattoo Κεραλοιφή 30ml Disoline Elixirio

€ 10,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8097
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Barcode 5212012100714
100% Φυτική Κεραλοιφή για Tattoo από την εταιρία Disoline Elixirio, εμπλουτισμένη με υψηλής ποιότητας φυτικά- και άριστης επιλογής αιθέρια έλαια, ιδανική για την περιποίηση και την προστασία του δέρματος στην περιοχή του νέου σας τατουάζ.

Οι πολύτιμες θεραπευτικές ιδιότητες των συστατικών της δημιουργούν έναν φυσικό φραγμό στην επιδερμίδα, ο οποίος προφυλάσσει το τατουάζ από μολύνσεις, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στο δέρμα σας να αναπνέει. Παράλληλα μειώνει τον κνησμό και τον ερεθισμό διατηρώντας την περιοχή του tattoo άριστα ενυδατωμένη.
Tip! Για να διατηρήσετε τα χρώματα του tattoo ζωντανά, αποφύγετε την άμεση έκθεση στο φως του ήλιου μετά από τη χρήση του προϊόντος.

Μην ξεχνάτε επίσης να βάζετε αντηλιακή κρέμα προστασίας SPF 30 στην περιοχή του τατουάζ τις ώρες που βρίσκεστε εκτεθειμένοι στο φως του ήλιου.
Το Αμυγδαλέλαιο, πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 και Ε, θρέφει ενυδατώνει και απαλύνει το δέρμα, ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά τυχόν ερεθισμούς.
Το έλαιο Ζαμπούκου διαθέτει σημαντικές επουλωτικές και μαλακτικές ιδιότητες και θεωρείται ιδανικό για την αντιμετώπιση πολλών δερματικών προβλημάτων όπως, εκχυμώσεις, οιδήματα, δερματικοί ερεθισμοί και πληγές.
Το Βαλσαμέλαιο, ευρέως γνωστό για τις επουλωτικές του ιδιότητες και την ισχυρή αντισηπτική, αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδη δράση του, ανακουφίζει άμεσα το ερεθισμένο και φλεγμένων δέρμα.

Το λάδι Καλέντουλας θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα αντισηπτικά της φύσης. Χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων για την μείωση των φλεγμονών, ενώ είναι ιδανικό και για την επούλωση των πληγών.
Το αιθέριο έλαιο Λεβάντα με την πλούσια αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική και καταπραϋντική του δράση αποτρέπει και απαλύνει κοκκινίλες και ερεθισμούς και ταυτόχρονα προάγει τη φυσική αποκατάσταση της πάσχουσας περιοχής, χαρίζοντάς στην επιδερμίδα απαλότητα και ελαστικότητα.
Το έλαιο Μαστίχας, με την ισχυρή αναπλαστική του δράση, αναζωογονεί και ανανεώνει την επιδερμίδα.

Το αιθέριο έλαιο Λεμόνι με τις πλούσιες αντισηπτικές και αντιμικροβιακές του ιδιότητες καθαρίζει, λειαίνει και απαλύνει σε βάθος την επιδερμίδα.
Το Τεϊόδεντρο είναι γνωστό για τις απολυμαντικές του ιδιότητες, ενώ ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι και η αντιβακτηριδιακή και αντιμυκητιασική του δράση.
Το αιθέριο έλαιο Άγριας Μέντας τονώνει το ταλαιπωρημένο δέρμα και ανακουφίζει από τον κνησμό, τις φλεγμονές και τους ερεθισμούς.

Συστατικά: Αμυγδαλέλαιο, έλαιο Ζαμπούκου, Βαλσαμέλαιο, Καλέντουλα, Λεβάντα, Μαστίχα, Λεμόνι, Τεϊόδεντρο, Μέντα.
Επιστροφή στην κορυφή