Omelia Diffuser by Innobiz

€ 49,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7076
Είδος Συσκευές Καύσης
Εταιρεία Innobiz
Προέλευση France
Barcode 3700471010269
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Απολαύστε τα οφέλη της αρωματοθεραπείας και ταυτόχρονα ένα υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον με την υπέροχη Omelia την νέα, 2 σε 1 συσκευή διάχυσης αιθέριων ελαίων & εφύγρανσης από την εταιρία innobiz.

Σχεδιασμένη να αξιοποιεί στο έπακρο τα αρωματικά και θεραπευτικά στοιχεία των ελαίων, η Omelia λειτουργεί με τη μέθοδο των υπερήχων διαχέοντας τα αιθέρια στον χώρο χωρίς να τα θερμαίνει, εγγυόμενη την άριστη διατήρηση της ευεργετικής τους δράσης. Ταυτόχρονα, η λειτουργία της ως υγραντήρας, παρέχει στην ατμόσφαιρα την απαραίτητη υγρασία χειμώνα – καλοκαίρι ενισχύοντας αποτελεσματικά την σωματική, πνευματική και ψυχική ευεξία.

Η Omelia διαθέτει επίσης, λειτουργία φωτισμού διαφορετικών χρωμάτων με δυνατότητα σταθεροποίησης στο χρώμα προτίμησης. Ένα μοναδικό, πανέμορφο στολίδι, ταιριαστό σε κάθε τύπο διακόσμησης.
Χρήση: Με το κουμπί "Mist" ενεργοποιείται η συσκευή. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 2 προγράμματα διάχυσης: συνεχές ή διαλείπων ανά 30 sec. Για απενεργοποίηση κρατήστε το μπουτόν πατημένο για 3 δευτερόλεπτα. Το κουμπί "Light" επιτρέπει την ενεργοποίηση και προσαρμογή του φωτισμού.
Μία πίεση: ενεργοποιείται η αυτόματη λειτουργία αλλαγής χρώματος.
Διαδοχικές πιέσεις: χειροκίνητη επιλογή χρώματος και έντασης φωτισμού (απαλός/έντονος) ή και απενεργοποίηση του φωτισμού.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης σε 7 γλώσσες και ένας προσαρμογέας δικτύου (AC adapter 100V-240V – 50/60hz - DC24V 500mA).

Χώρος κάλυψης: 60 m2. Χωρητικότητα δεξαμενής νερού : 100ml. Ηλεκτρική ισχύς: 12W.

Δείτε επίσης

Ona Diffuser Black by Innobiz
€ 79,90
Επιστροφή στην κορυφή