Ocelia Diffuser by Innobiz

€ 29,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7294
Είδος Συσκευές Καύσης
Προέλευση France
Εταιρεία Innobiz
Barcode 3700471001311
Τροφοδοσία AC adapter
Δημιουργήσετε μια υπέροχα ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο σας με την ξεχωριστή 2 σε 1 συσκευή διάχυσης αιθέριων ελαίων & εφύγρανσης Ocelia της εταιρίας Innobiz .

Μελετημένη να συνδυάζει την όμορφη σχεδίαση με την κομψότητα και τη λειτουργικότητα, η Ocelia αποτελεί μία ιδιαίτερη διακοσμητική πρόταση, η οποία θα προσδώσει στον χώρο σας φινέτσα και πολυτέλεια.
Η συσκευή λειτουργεί με τη μέθοδο των υπερήχων διαχέοντας τα αιθέρια έλαια στον χώρο χωρίς να τα θερμαίνει, διατηρώντας την άριστη ευεργετική τους δράσης. Ταυτόχρονα, η λειτουργία της ως υγραντήρας, παρέχει στην ατμόσφαιρα την απαραίτητη υγρασία χειμώνα – καλοκαίρι ενισχύοντας αποτελεσματικά την σωματική, πνευματική και ψυχική ευεξία, ενώ η δυνατότητα επιλογών φωτισμού καθιστά την ατμόσφαιρα στον χώρο μαγική.

Χρήση: Ανοίξτε την συσκευή στρίβοντας απαλά το πάνω μέρος της. Συνδέστε το καλώδιο του ρεύματος στο κάτω μέρος της συσκευής. Γεμίστε το δοχείο νερού προσέχοντας να μην υπερβείτε την ένδειξη μέγιστης ποσότητας και στη συνέχεια, προσθέστε 5 ή 6 σταγόνες αιθέριων ελαίων. Κλείστε το καπάκι της συσκευής και απολαύστε.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ συνεχούς ή διακεκομμένης διάχυσης. Επιπλέον, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με χρονόμετρο, για αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 30 λεπτά λειτουργίας ή όταν αδειάσει η υποδοχή νερού.
Πατώντας "" MIST "", ο διαχύτης λειτουργεί σε καθορισμένα διαστήματα (30 δευτερόλεπτα διάχυσης και μετά 30 δευτερόλεπτα εκτός λειτουργίας).

Φροντίδα συσκευής: Για να καθαρίσετε τη συσκευή χρησιμοποιήστε φαρμακευτική αλκοόλη. Θερμάνετε σε θερμοκρασία μεταξύ 40 και 50 ° C και τοποθετήστε τη στη δεξαμενή νερού. Αφήστε να δράσει η αλκοόλη για 10 λεπτά. Αφαιρέστε τη με ένα βαμβάκι και καθαρίστε χρησιμοποιώντας το εμποτισμένο βαμβάκι. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθαριστικό διάλυμμα στο δοχείο. Μην χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση: Μην ενεργοποιείτε τη συσκευή παρουσία παιδιών κάτω των 3 ετών ή εγκύων γυναικών. Χρήση σε παιδικό δωμάτιο, συνίσταται μόνο χωρίς την παρουσία παιδιών και τουλάχιστον 30 λεπτά πριν εισέλθουν.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης και μετασχηματιστής.
Χώρος κάλυψης: έως 30m². Ισχύς: 12W.

Δείτε επίσης

Ona Diffuser Black by Innobiz
€ 79,90
Επιστροφή στην κορυφή