Keylia Diffuser by Innobiz

€ 19,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7298
Είδος Συσκευές Καύσης
Προέλευση France
Εταιρεία Innobiz
Barcode 3700471000758
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Επωφεληθείτε από την ευεργετική δράση των αιθέριων ελαίων κάθε λεπτό του 24ώρου, όπου κι αν βρίσκεστε με την Keylia, την νέα, φορητή συσκευή αρωματοθεραπείας από την εταιρία Innobiz.

Εύκολη στη χρήση, πρακτική και διακριτική, η συσκευή χωράει ακόμη και στο μικρό τσαντάκι σας για να την παίρνετε παντού μαζί σας, στη δουλειά, στο ταξίδι, στην εκδρομή, ακόμη και στο αυτοκίνητο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια θύρα USB.
Η Keylia χρησιμοποιεί την τεχνολογικά προηγμένη λειτουργία των υπερήχων, διαχέοντας τα αιθέρια στον χώρο χωρίς να τα θερμαίνει (ψυχρή διάχυση), εγγυόμενη την άριστη διατήρηση της ευεργετικής τους δράσης.

Χρήση: Ανοίξτε το κάλυμμα στο πίσω μέρος της θύρας USB, ρίξτε με την πιπέτα μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου της αρεσκείας σας στο δοχείο αποθήκευσης και στη συνέχεια βιδώστε το καπάκι και το φυτίλι στη δοχείο. Κατόπιν πατήστε το κουμπί για να ενεργοποιήσετε τον διαχύτη.

Η συσκευή διαθέτει 3 διαφορετικά επίπεδα ισχύος διάχυσης, τα οποία καθίστανται ορατά μέσω της λυχνίας ένδειξης λειτουργίας.
1ο πάτημα, κόκκινο φως: 1 φορά κάθε 10 δευτερόλεπτα.
2ο πάτημα, μοβ φως: 1 φορά κάθε 30 δευτερόλεπτα
3ο πάτημα, μπλε φως: 1 φορά κάθε 60 δευτερόλεπτα.
4ο πάτημα: Απενεργοποίηση της συσκευής.

Η Keylia λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ή μέσω USB καλωδίου.
Προσοχή! Μην συνδέετε τη συσκευή σε άλλη πηγή τροφοδοσίας.
Προσοχή! Μην τοποθετείτε το φυτίλι του δοχείου αποθήκευσης ή το ίδιο το δοχείο σε επιφάνειες ευαίσθητες στη διάβρωση του ελαίου.

Χώρος κάλυψης: έως και 10m².
Διαστάσεις: Μ = 86 mm, Υ = 16 mm, Π = 22 cm. Βάρος: 18 g.
Τροφοδοσία: Υποδοχή USB 5V- 300 mA (θύρα USB 2.0 = 500 mA)
Το κουτί περιέχει: 1 συσκευή, 1 δοχείο αποθήκευσης αιθέριου ελαίου με φυτίλι, 1 πιπέτα, 1 εγχειρίδιο χρήσης.

Φροντίδα: Συνιστάται να καθαρίζετε τη συσκευή σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αρχικά, απενεργοποιήστε και αποσυνδέστε τη. Στη συνέχεια, καθαρίστε τη με ένα κομμάτι βαμβάκι βουτηγμένο σε αλκοόλ. Τρίψτε προσεκτικά τα εξωτερικά μέρη, τη θέση του δοχείου αποθήκευσης και την κεφαλή του πώματος. Πλύνετε τα χέρια σας μετά τον καθαρισμό.
Προφυλάξεις: Μην ενεργοποιήσετε τη συσκευή παρουσία παιδιών κάτω των 3 ετών ή εγκύων γυναικών. Σε παιδικό δωμάτιο, σας συνιστούμε να το κάνετε όταν δεν είναι εκεί, και τουλάχιστον 30 λεπτά πριν μπουν.

Δείτε επίσης

Ona Diffuser Black by Innobiz
€ 79,90
Επιστροφή στην κορυφή