Pluglia Sonic Diffuser by Home to Nature

€ 27,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7352
Είδος Συσκευές Καύσης
Προέλευση France
Barcode 3700471001496
Εταιρεία Home to Nature
Απολάυστε τα οφέλη της αρωματοθεραπείας με την νέα, πρωτοποριακή συσκευή διάχυσης αιθέριων ελαίων τοίχου Pluglia Sonic με την υπογραφή της εταιρίας Home to Nature.

Σχεδιασμένη να αξιοποιεί στο έπακρο τα αρωματικά και θεραπευτικά στοιχεία των ελαίων, η συσκευή λειτουργεί με τη μέθοδο των υπερήχων διαχέοντας τα αιθέρια στον χώρο, χωρίς να τα θερμαίνει (κρύα διάχυση) και χωρίς την προσθήκη νερού, απευθείας από την φιάλη, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την άριστη διατήρηση της ευεργετικής τους δράσης.
Η συσκευή Pluglia Sonic διαθέτει 3 κύκλους διάχυσης 4 ωρών, 8 ωρών ή συνεχή διάχυση.

Μέσα λειτουργίας: Κουμπί «On» και ενδεικτική λυχνία:
Οδηγίες Χρήσης:
1ο πάτημα: Η ενδεικτική λυχνία ανάβει και ο διαχύτης αρχίζει να λειτουργεί άμεσα. 1 ψεκασμός κάθε 10 δευτερόλεπτα (το φως αναβοσβήνει κατά τη διάρκεια της διάχυσης). Διάρκεια διάχυσης: 4 ώρες. Κατόπιν σβήνει αυτόματα.
2ο πάτημα: Η ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει 2 φορές και στη συνέχεια παραμένει αναμμένη. 1 ψεκασμός κάθε 10 δευτερόλεπτα (το φως αναβοσβήνει κατά τη διάρκεια της διάχυσης). Διάρκεια διάχυσης: 8 ώρες. Κατόπιν σβήνει αυτόματα.
3ο πάτημα: Η ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει 3 φορές και στη συνέχεια παραμένει αναμμένη. 1 ψεκασμός κάθε 10 δευτερόλεπτα (το φως αναβοσβήνει κατά τη διάρκεια της διάχυσης) Συνεχής διάχυση.
4ο πάτημα: Ο διαχύτης σταματά να λειτουργεί. Η ενδεικτική λυχνία σβήνει.
Όταν δεν υπάρχει καθόλου φως, η διάχυση σταματά, η ενδεικτική λυχνία σβήνει και ο επιλεγμένος κύκλος διάχυσης (4 ώρες, 8 ώρες ή χωρίς διακοπή) μεταβαίνει σε λειτουργία «παύσης». Όταν η φωτεινότητα είναι επαρκής, ο διαχύτης συνεχίζει αυτόματα τη λειτουργία του.

Φροντίδα συσκευής: Αποσυνδέστε το διαχύτη από την πρίζα και αφαιρέστε το μπουκάλι του ελαίου. Χρησιμοποιώντας ένα εμποτισμένο βαμβάκι, τρίψτε απαλά το εξωτερικό μέρος του μεταλλικού δίσκου για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα και συμπληρώστε, εάν είναι απαραίτητο, 3 ή 4 σταγόνες αλκοόλ ή καθαριστικό διάλυμμα στο δοχείο. Μην χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό.

Τα πηχτά έλαια όπως το βέτιβερ, το amyris, το πατσουλί κλπ ενδέχεται να φράξουν τη συσκευή. Εάν συμβεί αυτό, χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα με αλκοολούχο διάλυμμα για να καθαρίσετε το σημείο εξόδου της διάχυσης. Εάν εντούτοις επιθυμείτε να τα διαχύσετε, μπορείτε να τα αναμίξετε με ελαφρύτερα αιθέρια έλαια όπως το πορτοκάλι ή το λεμόνι.
Ισχύς: 220-240VAC, 50 / 60Hz, 5W

Το κουτί περιέχει: 1 διαχύτη τοίχου, 3 φυτίλια διάχυσης (1x 4,5cm, 1 x 5.5cm, 1 x 7.5cm επαναχρησιμοποιούμενα) και οδηγίες χρήσης.

Προσοχή: Η έξοδος διάχυσης των ελαίων πρέπει να είναι πάντα στραμμένη προς τα επάνω. Μην διαχέετε ποτέ συνθετικά αρώματα.

Δείτε επίσης

Ona Diffuser Black by Innobiz
€ 79,90
Επιστροφή στην κορυφή