Torelia Diffuser by Innobiz

€ 59,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7938
Είδος Συσκευές Καύσης
Barcode 3700471010627
Εταιρεία Innobiz
Προέλευση France
Μυηθείτε στην “τέχνη του ευ ζην” και απολαύστε στο μέγιστο τα πλεονεκτήματα της αρωματοθεραπείας με την υπέροχη Torelia Nomadic essential oils diffuser, τη νέα φορητή συσκευή διάχυσης αιθέριων ελαίων από την εταιρία Innobiz.

Λιτή, διακριτική και ιδιαίτερα εύχρηστη, με μοντέρνο, εργονομικό design και υψηλή λειτουργικότητα, η συσκευή Torelia χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία της υπερ-νεφελοποίησης (ultra-nebulisation), μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η υψηλότερη αποτελεσματικότητα και η βέλτιστη απόδοση τόσο της φυσικής μυρωδιάς όσο και των θεραπευτικών ιδιοτήτων της αρωματοθεραπείας, καθώς το έλαιο διαχέεται απευθείας από την φιάλη του χωρίς την προσθήκη νερού. Τα σταγονίδια που διασκορπίζονται στον αέρα είναι ως εκ τούτου λεπτότερα και ελαφρύτερα, διατηρούνται εκεί για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και απελευθερώνουν τα φυσικά τους οφέλη αδιαλείπτως. Η υψηλή συγκέντρωση αιθέριου ελαίου (καθαρό έλαιο, χωρίς την ανάμειξη νερού) σε συνδυασμό με την ελαφρότητα των μικροσταγονιδίων επιτρέπει την οσφρητική αφομοίωση του 100% της δραστικής ουσίας.

Η φορητή συσκευή διάχυσης Torelia είναι επαναφορτιζόμενη, συμπαγής και αυτόνομη και μπορείτε να την έχετε παντού μαζί σας. Είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και προσφέρει ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Χρήση: Για να την χρησιμοποιήσετε, απλώς βιδώστε τη φιάλη του αιθέριου ελαίου της επιλογής σας απευθείας στον διαχύτη.
Διαθέτει δύο προγράμματα διάχυσης (ισχυρή και ελαφριά), διάρκειας 4 ή 8 ωρών.
Ρύθμιση διάχυσης: 5 πίδακες κάθε 5 λεπτά ή 5 πίδακες κάθε 10 λεπτά

Θα παραλάβετε την συσκευή σε μία υπέροχη θήκη ταξιδιού μαζί με τον εξοπλισμό της (φορτιστής και καλώδιο) προκειμένου να μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας συνέργια όπου κι αν βρίσκεστε: στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, σε ένα ταξίδι.
Στο κιτ υπάρχει χώρος για 6 μπουκάλια αιθέριων ελαίων έως 15 ml,
Δεν περιλαμβάνονται μπουκάλια αιθέριων ελαίων στην συσκευασία.

Η Torelia μπορεί να “φιλοξενήσει” όλες τις φιάλες αιθέριων ελαίων που κυκλοφορούν στην αγορά (5 ml / 10 ml / 15 ml / 20 ml / 30 ml).

Δείτε επίσης

Ona Diffuser Black by Innobiz
€ 79,90
Επιστροφή στην κορυφή