Spring αρωματικός καυστήρας Zen Arome

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7620
Είδος Συσκευές Καύσης
Βάρος 400 gr
Εταιρεία Zen Arome
Προέλευση France
Barcode 3700643500642
Υλικό Κεραμικό
Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι έκαιγαν αρωματικά έλαια και θυμιάματα, ως μια συνειδητή πράξη επικοινωνίας με το “θείο”.
Η μετατροπή του στερεού ή υγρού σε αρωματικό ατμό, ήταν μια πράξη ξεχωριστή που συμβόλιζε την διατήρηση της ουσίας των πραγμάτων, ακόμη και μετά την καταστροφή της υλικής τους υπόστασης.
Τη σημερινή εποχή μέσω μιας μυρωδιάς ανακαλούμε συχνά την ανάμνηση ενός προσώπου ή μιας στιγμής του παρελθόντος. Είναι το μαγικό κλειδί που με μιας ξεκλειδώνει έναν κόσμο ξεχασμένο, μα αναπάντεχα ζωντανό.

Καυστήρας αιθέριων ελαίων Spring από άριστης ποιότητας λακαρισμένο κεραμικό σε ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο σχέδιο από την γαλλική εταιρία Zen’ Arome.
Ο καυστήρας λειτουργεί με ένα μικρό ρεσό στη βάση του, το οποίο θερμαίνει ήπια το μείγμα νερού και ελαίου που έχετε τοποθετήσει στο λεκανάκι που βρίσκεται στο πάνω τμήμα του καυστήρα, απελευθερώνοντας ένα υπέροχο άρωμα.
Η απόσταση μεταξύ της φλόγας και του ελαιούχου μείγματος, όπως επίσης και το σχέδιο με τα πολλά, διαφορετικά ανοίγματα είναι προσεκτικά μελετημένα, προκειμένου να επιτευχθεί η τέλεια θερμοκρασία για τη διάχυση και να διατηρηθούν οι θεραπευτικές ιδιότητες των ελαίων.

Περιεχόμενο: καυστήρας λαδιού. Εγχειρίδιο: γαλλικά και αγγλικά.
Μέγεθος: 11 cm x 12 cm. Βάρος: 0,4 Kg
Προσοχή! Μην τοποθετείτε τον καυστήρα κοντά σε κουρτίνες ή άλλα εύφλεκτα υλικά ή κοντά σε παιδιά χωρίς επίβλεψη.

Δείτε επίσης

Ona Diffuser Black by Innobiz
€ 79,90
Επιστροφή στην κορυφή