Μενταγιόν Αρωματοθεραπείας 'Συμβολο Om' Zen Arome

€ 16,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7463
Είδος Αρωματοθεραπεία
Προέλευση France
Barcode 3700471010436
Εταιρεία Zen Arome
Επιχρυσωμένο μενταγιόν αρωματοθεραπείας με 2 ισχυρούς μαγνήτες στο κούμπωμα,στο οποίο απεικονίζεται το ιερό Σύμβολο Οm μέσα σε ένα υπέροχο λουλούδι. Το Om συμβολίζει τα τρία στάδια της ζωής και ενσαρκώνει την ουσία ολόκληρου του σύμπαντος και την απαρχή του Κόσμου.

Είναι ένα ισχυρό σύμβολο διαλογισμού και αφύπνισης και εμπνέει Πνευματική Διαύγεια, Ενόραση, Ηρεμία και Θετική Ενέργεια. Ένα πραγματικά υπέροχο κόσμημα με μοναδικό στυλ και απαράμιλλη κομψότητα.

Θα παραλάβετε το ιδιαίτερο αυτό μενταγιόν αρωματοθεραπείας σε ένα πολύ όμορφο βελούδινο πουγκί, μαζί με μία κομψή αλυσίδα και 3 σφουγγαράκια διαφορετικού χρώματος (άσπρο, μαύρο, κίτρινο) για να τα συνδυάζετε με τα ντυσίματά σας. Τα σφουγγαράκια πλένονται και επαναχρησιμοποιούνται.

Χρήση: Ανοίξτε το κοσμημα, εφαρμόστε το σφουγγαράκι στη θήκη και ρίξτε επάνω του λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σας άρωμα ή από το αιθέριο έλαιο της προτίμησής σας και απολαύστε άμεσα τις ευεργετικές ιδιότητες της αρωματοθεραπείας! Το άρωμα διαχέεται αργά μέσα από τις οπές εξαερισμού στο μπροστινό μέρος και διαρκεί αρκετές ημέρες.
Διάμετρος: 3cm.
Βάρος με την αλυσίδα: 24gr.

Δείτε επίσης

Hopi Ear Candles Πορτοκάλι (2αδα)
€ 4,90
Hopi Ear Candles Ρόδο (2αδα)
€ 4,90
Hopi Ear Candles Λεβάντα (2αδα)
€ 4,90
Σφραγίδα για σαπούνια 3D πεταλούδα
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή