Face Roller Ροζ Χαλαζία Masseur Visage Quartz Rose by Sun & Sia

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7633
Είδος Αρωματοθεραπεία
Βάρος 15 gr
Εταιρεία Sun & Sia
Προέλευση France
Μήκος 5 × 14 cm
Barcode 3700643505920
Υλικό Ροζ Χαλαζίας
Ένα πραγματικό εργαλείο ομορφιάς με πλείστες ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία του δέρματος, οι οποίες και το έχουν καταστήσει ως ένα από τα πιο δυναμικά trends στο χώρο της φυσικής περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου.
Τo face roller υπήρξε σύμφωνα με την παράδοση βασικό προϊόν καλλωπισμού για τις αυτοκράτειρες και τα ανώτερα κοινωνικά στρώματα της κινεζικής αυτοκρατορίας ήδη από τον 17ο αιώνα. Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει πραγματική αίσθηση στον χώρο της κοσμητολογίας και έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές. Είναι χειροποίητα κατασκευασμένο, από συγκεκριμένο πέτρωμα και επιδεικνύει ισχυρή θεραπευτική δράση.

Διαθέτει 2 κεφαλές: έναν μεγάλο κύλινδρο για τις μεγαλύτερες περιοχές του προσώπου, όπως τα μάγουλα, το μέτωπο, το λαιμό και έναν μικρότερο κύλινδρο για την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια, γύρω από τη μύτη και τα χείλη.
Αναζωογονήστε την επιδερμίδα του προσώπου σας με απόλυτα φυσικό τρόπο με το υπέροχο Masseur Visage Quartz Rose με την υπογραφή της γαλλικής εταιρίας Sun & Sia.

Ο απόλυτος κρύσταλλος περιποίησης, ο ροζ χαλαζίας, γνωστός ως ο κρύσταλλος της Αφροδίτης της θεάς της ομορφιάς, είναι ιδανικός για την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, την αποστράγγιση των λεμφαδένων και την παράλληλη απομάκρυνση των τοξινών, τη μείωση του οιδήματος, την τόνωση των μυών του προσώπου και τη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, την αντιμετώπιση των ρυτίδων, των λεπτών γραμμών έκφρασης και των μαύρων κύκλων, καθώς και την καταπολέμηση της έντασης, του στρες και των πονοκεφάλων.
Tip! Για εντονότερη αίσθηση φρεσκάδας, μισή ώρα πριν τη χρήση, τοποθετήστε το roller στο ψυγείο.

Χρήση: Καθαρίστε σχολαστικά το πρόσωπο και τον λαιμό σας. Στη συνέχεια
απλώστε επάνω τους ένα serum ή ένα ενυδατικό έλαιο και κυλήστε το roller από
το εσωτερικό προς το εξωτερικό του προσώπου, κάνοντας απαλό μασάζ στο δέρμα.
Περάστε το κάθε σημείο 3 – 6 φορές απαλά, χωρίς να ασκείτε μεγάλη πίεση.

Αφού περάσετε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό, γυρίστε το στη μικρότερη πλευρά και εφαρμόστε το με τον ίδιο τρόπο στην περιοχή των ματιών. Η εφαρμογή είναι από 2 – 10′ για όλο το πρόσωπο, τον λαιμό και τα μάτια.
Η εταιρία Sun & Sia γεννήθηκε πριν από δέκα και πλέον χρόνια στη Γαλλική Ριβιέρα. Δεσμευμένη στην ανάπτυξη της προσωπικής ευεξίας και με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, αναπτύσσει φυσικά, βιοδιασπώμενα και οικολογικά Green Skincare προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς.
Επιστροφή στην κορυφή