SVD-S απολυμαντικό, αντιμουχλικό-καθαριστικό, βακτηριοστατικό 500ml Ιφίτος

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7679
Είδος
Βάρος 500 ml
Προέλευση Hellas
Το ΙΦΙΤΟΣ SVD-S είναι ένα ήπιο κατασταλτικό βραδείας αποδέσμευσης (απολυμαντικό-αντιμουχλικό-καθαριστικό-βακτηριοστατικό) με βιολογική σύνθεση, το οποίο, καθώς βασίζεται στο ηλεκτρικό φορτίο που περιέχει και όχι στις κοινές χημικές δραστικές, έχει τη δυνατότητα να εκμεταλλεύεται τον στατικό ηλεκτρισμό της γης, καθιστώντας τις επιφάνειες ικανές από μονές τους να κρατούν μακριά μύκητες, ιούς και βακτήρια.

Η εμπλουτισμένη με αιθέρια έλαια ευκαλύπτου και ιοντικό ψευδάργυρο σύνθεσή του, σε συνέργια με το H2O2, το καθιστά φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ η εξαιρετικά ευχάριστη μυρωδιά του είναι ιδιαίτερα ευεργετική για την ευεξία μας.
Ένα εύκολο ως προς την χρήση προϊόν με ευρεία εφαρμογή τόσο σε υφάσματα, όσο και σε αντικείμενα κατασκευασμένα από κάθε μορφής υλικό. Κατάλληλο για οικιακούς χώρους, χώρους εστίασης, ιατρεία, χώρους τοποθέτησης τροφίμων, πάγκους συναλλαγής προϊόντων και χρημάτων. Επίσης, λόγω της βιολογικής του σύνθεσής και της βιοδιασπώμενης ιδιότητάς του, είναι ιδανικό για εφαρμογή σε καταφύγια ζώων αλλά και για τα αξεσουάρ των κατοικίδιων.

Το μοναδικό προϊόν στην αγορά που διατηρεί τις ιδιότητές του πέντε 24ωρα.
Το εργαστήριο μικροβιολογικών και χημικών αναλύσεων LAB.DIALYNAS.COM, με έδρα τη ΒΙΠΕ Ηρακλείου Κρήτης, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών εκτέλεσε μικροβιολογική μελέτη απόδοσης βιοκτόνου και απολυμαντικής δράσης για το σκεύασμα ΙΦΙΤΟΣ VD-S με αριθμό πρωτόκολλου ανάλυσης Α799/2021.
Αναφορά για αποτελεσματική δράση σε όλες τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.

Χρήση: Ψεκάζουμε με το προϊόν στην επιφάνεια, αφήνουμε για 2 δευτερόλεπτα και σκουπίζουμε με ένα στεγνό πανί.

Προσοχή!! Μπορεί να προκαλέσει σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Να φοράτε προστατευτικά γάντια /προστατευτικά ενδύματα/ μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια και το πρόσωπο.

Τα δοχεία πρέπει να αποθηκεύονται ερμητικά κλειστά και όρθια προς αποφυγή διαρροής, σε σκιερό και καλά αεριζόμενο χώρο και σε θερμοκρασίες μεταξύ 5 °C και 35 °C . Να αποφεύγεται η απευθείας έκθεσή τους στην ηλιακή ακτινοβολία.
Ελληνικό προϊόν, κατασκευασμένο στην περιοχή της Δράμας.

Συσκευασία 500ml.
Επιστροφή στην κορυφή