Face Roller Gemstone από διάφανο χαλαζία Ancient Wisdom

€ 17,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7997
Είδος Αρωματοθεραπεία
Μήκος 15,00 cm
Εταιρεία Ancient Wisdom
Προέλευση China
Υλικό Χαλαζίας
Barcode 5056368303029
Gemstone Face Roller Rock Quartz

Ένα πραγματικό εργαλείο ομορφιάς με πλείστες ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία του δέρματος, οι οποίες και το έχουν καταστήσει ως ένα από τα πιο δυναμικά trends στο χώρο της φυσικής περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου.

Τo face roller υπήρξε σύμφωνα με την παράδοση βασικό προϊόν καλλωπισμού για τις αυτοκράτειρες και τα ανώτερα κοινωνικά στρώματα της κινεζικής αυτοκρατορίας ήδη από τον 17ο αιώνα. Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει πραγματική αίσθηση στον χώρο της κοσμητολογίας και έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές. Είναι χειροποίητα κατασκευασμένο, από συγκεκριμένο πέτρωμα και επιδεικνύει ισχυρή θεραπευτική δράση.

Διαθέτει 2 κεφαλές: έναν μεγάλο κύλινδρο για τις μεγαλύτερες περιοχές του προσώπου, όπως τα μάγουλα, το μέτωπο, το λαιμό και έναν μικρότερο κύλινδρο για την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια, γύρω από τη μύτη και τα χείλη.

Χαρίστε στην επιδερμίδα του προσώπου σας την περιποίηση που της αξίζει με το υπέροχο Gemstone Face Roller Rock Quartz –από την εταιρία Ancient Wisdom.

Ο κρύσταλλος περιποίησης Rock Quartz είναι ιδανικός για την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, την αποστράγγιση των λεμφαδένων και την παράλληλη απομάκρυνση των τοξινών, καθώς και για τη μείωση του οιδήματος και των μαύρων κύκλων. Επιπλέον, συμβάλλει στην αναζωογόνηση των μυών του προσώπου και τη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, καθώς και στην αντιμετώπιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών έκφρασης.

Σε ένα ευρύτερο θεραπευτικό πλαίσιο, ο ημιπολύτιμος λίθος Rock Quartz θεωρείται εξαιρετικά ενισχυτικός του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς και ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην αντιμετώπιση των πόνων της κοιλιάς και των ποδιών, αλλά και στην καταπολέμηση της έντασης, του στρες και των πονοκεφάλων.
Σε πνευματικό επίπεδο, πιστεύεται ότι διαθέτει την ξεχωριστή ικανότητα να δρα ως φυσική ασπίδα προστασίας του οργανισμού, απορροφώντας την αρνητική ενέργεια και μετατρέποντάς την σε θετική, ενώ παράλληλα ενισχύει την δυνατότητα της “καθαρής” σκέψης του ανθρώπου, προκειμένου ο ίδιος να μπορεί να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προβλήματα που προκύπτουν.
Τέλος, θεωρείται ότι εξισορροπεί τα Chakra του σώματος και ενεργοποιεί το Chakra του μετώπου.

Χρήση: Καθαρίστε σχολαστικά το πρόσωπο και τον λαιμό σας. Στη συνέχεια
απλώστε επάνω τους ένα serum ή ένα ενυδατικό έλαιο και κυλήστε το roller από
το εσωτερικό προς το εξωτερικό του προσώπου, κάνοντας απαλό μασάζ στο δέρμα.
Περάστε το κάθε σημείο 3 – 6 φορές απαλά, χωρίς να ασκείτε μεγάλη πίεση.
Αφού περάσετε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό, γυρίστε το στη μικρότερη πλευρά και εφαρμόστε το με τον ίδιο τρόπο στην περιοχή των ματιών. Η εφαρμογή είναι από 2 – 10′ για όλο το πρόσωπο, τον λαιμό και τα μάτια.
Tip! Για εντονότερη αίσθηση φρεσκάδας, μισή ώρα πριν τη χρήση, τοποθετήστε το roller στο ψυγείο.

Θα το παραλάβετε σε μία πολυτελή θήκη για ασφαλή αποθήκευση.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή