Smudge Sticks - White Sage & Cinnamon (τεμάχιο 35gr) Ancient Wisdom

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8615
Είδος Αρωματικά Χώρου
Μήκος 10,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Βάρος 35 gr
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Ancient Wisdom
Το "Burning Sage", γνωστό και ως "smudging" ή “μουτζούρωμα”, είναι ένα τελετουργικό “καθαρισμού” των Ιθαγενών Αμερικανών Ινδιάνων της Βόρειας Αμερικής, η χρήση του οποίου ανάγεται στους προϊστορικούς χρόνους.
Το “μουτζούρωμα” είναι η καύση συγκεκριμένων βοτάνων με σκοπό να εκδιωχθούν τα κακά πνεύματα και να καθαρίσει ο χώρος, αλλά και οι άνθρωποι από την αρνητική ενέργεια.

Τα Smudge Sticks White Sage & Cinnamon είναι φυσικά ματσάκια βοτάνων δεμένα έτσι ώστε να καίγονται ως θυμίαμα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό της αύρας πριν από τον διαλογισμό ή την προσευχή, καθώς και από τους θεραπευτές πριν την έναρξη της θεραπείας. Θεωρούνται ένα από τα μέσα με τα οποία οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επανασυνδέονται με τη δύναμη της Μητέρας Φύσης. Επιπλέον, η καύση τους βελτιώνει τη διάθεση, ενισχύει τη διαίσθηση, ενώ είναι και ένας εξαιρετικός σύμμαχος ενάντια στο άγχος.

Το Λευκό Φασκόμηλο (White Sage) ονομάζεται αλλιώς και ινδικό θυμίαμα. Έχει διαπεραστική, πικάντικη μυρωδιά. Χρησιμοποιείται σε τελετές των ιθαγενών της Αμερικής, καθώς θεωρείται ιδιαίτερα ισχυρό καθαριστικό της αύρας αλλά και του περιβάλλοντος χώρου. Η επιστημονική έρευνα έχει δείξει ότι μετά την καύση του βοτάνου μέσα σε ένα δωμάτιο το 94% των βακτηρίων του χώρου έχει διασπαστεί. Επιπλέον, η καύση του λευκού φασκόμηλου απομακρύνει την αρνητική ενέργεια, διεγείρει τα οράματα και τα όνειρα και ανοίγει την ενέργεια της καρδιάς. Τέλος, το λευκό φασκόμηλο είναι στενά συνδεδεμένο με την αιώνια ζωή, την αθανασία, τη σοφία, τη θεραπεία και τον εξαγνισμό.

Η Κανέλα (Cinnamon) είναι γνωστή για τη θερμαντική της επίδραση, τόσο στο σώμα όσο και στο μυαλό σας. Το άρωμα είναι απαλό, γλυκό και χαλαρωτικό. Συχνά χρησιμοποιείται για να προσελκύσει ευημερία αγάπη, επιτυχία, προστασία, δύναμη, θεραπεία, αλλά και χρήμα. Είναι γνωστό ότι αυξάνει τις πνευματικές δονήσεις ενός δωματίου, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον καθαρισμό αρνητικής ενέργειας.
Ο συνδυασμός λευκού φασκόμηλου και ραβδιών κανέλας έχει καταπραϋντική και καθαριστική δράση. Είναι ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρον συνδυασμός καθώς πρόκειται για δύο πολύ διαφορετικά αρώματα, τα οποία όμως αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια. Η βαριά, πικάντικη μυρωδιά του φασκόμηλου συναντά την αναζωογονητική, ευχάριστη ευωδιά της κανέλας και την απογειώνει, δημιουργώντας μία υπέροχη ατμόσφαιρα στον χώρο!

Δείτε επίσης

Gold (Χρυσός) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Sandalwood (Σανταλόξυλο) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Βανίλια Γαλλική Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Ταλκ Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Υγεία - Feng Shui Αρωματικά Πουγκιά
€ 1,50
Επιστροφή στην κορυφή