Βαλσαμέλαιο - Σπαθόλαδο (St John Wort) Βιολογικό Λάδι 1Lt Nature & Body

€ 54,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7711
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 1 lt
Προέλευση Hellas (Arcadia)
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Ονομασία hypericum perforatum
Εταιρεία Nature & Body
Τα έλαια βασης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον "φορέα" στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια.

Το Βαλσαμέλαιο ή Σπαθόλαδο ή Λαδι Υπερικού (Ηypericum Perforatum) είναι γνωστό από την αρχαιότητα ως το λάδι που χρησιμοποιούσαν οι Σπαρτιάτες στρατιώτες για την επούλωση των πληγών τους. Περιέχει βιταμίνες Α,Β1,Β2,Β6, D, πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία. Για την παρασκευή του ελαίου που σας προσφέρουμε στο Sensities χρησιμοποιήθηκαν άνθη Υπερικού (αυτοφυή) σε ολοκληρωμένο στάδιο ανθοφορίας με την εμβάπτιση τους σε εξαιρετικά παρθένο ανωτέρας ποιότητας ελαιόλαδο οργανικής καλλιέργειας. Το παραγόμενο με ψυχρή έκθλιψη λάδι εκτέθηκε σε περιβάλλον ηλιακού φωτός (για 6 εβδομάδες) προκειμένου να υποστεί ωρίμανση κατά τρόπο εντελώς φυσικό και να αποκτήσει ένα κατακόκκινο χρώμα.

Το λαδι Υπερικού είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για την ισχιαλγία και για κάθε πόνο ρευματικό, πόνους αρθρώσεων και την υδρωπικία. Είναι κατάλληλο για κάθε είδους πληγές και χτυπήματα, μώλωπες και εκχυμώσεις, στραμπουλήγματα, τσιμπήματα εντόμων, εγκαύματα, φλεγμονές, έλκη και αιμορροΐδες . Επίσης για κράμπες, πιασίματα, ψύξεις, νευραλγίες και πονοκέφαλους. Με το σπαθόλαδο, όπως αλλιώς λέγεται, κάνουμε επαλείψεις ή ελαφρές εντριβές στο μέρος που πονά ή μπορούμε ακόμη να εφαρμόσουμε τοπικά επιθέματα με διαποτισμένη γάζα. Επίσης είναι ιδανικό για κάθε θεραπευτικό ή χαλαρωτικό μασάζ, μπορεί να εμπλουτισθεί με αιθέρια έλαια ανάλογα είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλα έλαια όπως π.χ τζοτζόμπα για θεραπείες κεφαλής και ξηροδερμία. Το Σπαθολαδο που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρό.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ελαίων βασης.

Δείτε επίσης

Αχιλλέα (Yarrow) Λάδι 100ml Nature & Body achillea millefolium
€ 7,90
Αμυγδαλέλαιο 500ml Nature & Body prunus dulcis
€ 7,90
Αβοκάντο (Avocado) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body persia gratissima
€ 8,90
Καμέλια (Camelia) Λάδι 100ml Nature & Body camelia sinensis
€ 9,90
Σιτέλαιο (Wheatgerm) Λάδι 100ml Nature & Body triticum vulgare
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή