Παραφινέλαιο (Liquid Paraffin) 100ml Nature & Body

€ 1,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2862
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Προέλευση Italy
Ονομασία paraffinum liquidum
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431901890
To παραφινέλαιο είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα έλαια της παγκόσμιας βιομηχανίας καλλυντικών και φαρμάκων. Αποτελεί βασικό συστατικό σε baby lotions, cold creams, και σε καλλυντικές κρέμες. Η χαμηλή τιμή του, καθώς και το γεγονός πως είναι σχετικά ελαφρύ, άχρωμο, άοσμο και δεν οξειδώνεται εύκολα (έχει μεγάλη διάρκεια ζωής) έχουν συμβάλει στην ευρεία διάδοση της χρήσης του.

Το παραφινέλαιο αποτελεί παράγωγο του πετρελαίου, αλλά μετά από το "εξοντωτικό" ραφινάρισμα και την επεξεργασία του, δεν έχει πλέον καμμία σχέση με τη πρώτη ύλη από την οποία προήλθε.

Το παραφινέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε προϊόντα βάσης για τη παρασκευή ενυδατικών κρεμών, lip balms, massage oils, λαδιών μαυρίσματος, body lotions κ.ο.κ. Χρησιμοποιείται εκτεταμένα σε Spa ως θεραπεία (paraffin treatment) για την ανακούφιση από χρόνιους πόνους αρθρώσεων αλλά και για το "μαλάκωμα" της επιδερμίδας.

Το παραφινέλαιο που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλο για καλλυντική χρήση (cosmetic grade).

Δείτε επίσης

Neem Λάδι 100ml Nature & Body azadirachta indica
€ 7,90
Λινέλαιο (Flax Seed Oil) Λάδι 100ml Nature & Body linum usitatissimum
€ 6,90   € 4,90
Κισσός (Common Ivy) Λάδι 100ml Nature & Body hedera helix
€ 9,90
Ρόδι Βιολογικό 20ml Amygdalea
€ 10,90
Τριαντάφυλλο Λάδι 100ml Macrovita
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή