Αμυγδαλέλαιο (Sweet Almond) Λάδι 50ml Nature & Body

€ 1,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1212
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 50 ml
Ονομασία prunus dulcis
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση Netherlands
Barcode 5200431900367
Το αμυγδαλέλαιο (Sweet Almond) είναι το πιο διαδεδομένο έλαιο βασης στην αρωματοθεραπεία και στα λάδια μασαζ γενικότερα. Προέρχεται από το φυτό Prunus Dulcis. Το αμυγδαλέλαιο έχει πολύ ευχάριστη υφή, απορροφάται σχετικά εύκολα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.

Το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, Ε και πρωτεΐνες. Φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά ερεθισμούς του δέρματος. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και είναι ιδιαίτερα τονωτικό για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Το αμυγδαλέλαιο C.P (Cold Pressed) που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρό και έχει παραχθεί με την διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης.

Όλα τα λάδια της Ethereal Nature που προσφέρονται στα Sensities είναι 100% φυτικά και δεν περιέχουν χημικές ουσίες. To αμυγδαλέλαιο της Ethereal είναι πραγματικά εξαιρετικό σε ποιότητα, ένα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν σήμερα στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η οικονομική τιμή του, οφείλεται στη τεράστια ζήτηση που έχει - γεγονός που μας επιτρέπει εδώ στα Sensities (και πάντοτε μέσα στα πλαίσια της φιλοσοφίας "fair trade" που ακολουθουθούμε) να το εισάγουμε σε μεγάλες ποσότητες και να το προσφέρουμε σε δίκαιη τιμή.

To αμυγδαλέλαιο Ethereal καλύπτει στο έπακρο όλες τις προδιαγραφές και απαιτήσεις της British Pharmacopoeia και χαρακτηρίζεται από τη χαμηλή οξύτητα του - μόλις 0.2 mg KOH/g (με μέγιστο επιτρεπτό όριο το 2.0 mg KOH/g).

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ελαίων βασης.

Δείτε επίσης

Ροδακινέλαιο (Peach Kernel) 1Lt Nature & Body prunus persica
€ 28,90   € 23,90
Αβοκάντο (Avocado) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body persia gratissima
€ 8,90
Αμυγδαλέλαιο (Sweet Almond) Λάδι 100ml Nature & Body prunus dulcis
€ 2,40
Τσουκνίδα (Nettle) Λάδι 100ml Nature & Body urtica dioica
€ 8,90   € 5,90
Επιστροφή στην κορυφή