Κράνμπερυ (Cranberry) Λάδι 30ml Nature & Body

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3082
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 30 ml
Ονομασία vaccinium macrocarpan
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431902262
Προέλευση United Kingdom
Το λάδι του Κρανμπερυ (Cranberry Seed Oil) προέρχεται από τους σπόρους των καρπών του φυτού Vaccinium Μacrocarpan. Στη χώρα μας, θα το συναντήσετε και με τις ονομασίες Φίγγι ή Βακκίνιο (το οξύκοκκο ή μακρύκαρπο) - οι περισσότεροι όμως, τελικά το αποκαλούν απλά μούρο ή Κράνα (λανθασμένα βεβαίως, καθώς πρόκειται για διαφορετικό είδος φυτού). Το 95% της παγκόσμιας παραγωγής προορίζεται για τη παρασκευή χυμών.

To λάδι Κρανμπερυ είναι ιδιαίτερα πλούσιο (έχει τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα από κάθε άλλο φυτικό λάδι) σε Τοκοτριενόλες (Tocotrienols) και Τοκοφερόλες (Tocopherols), τα συστατικά που συνθέτουν τη Βιταμίνη Ε. Για το λόγο αυτό το λάδι Κράνμπερι παρουσιάζει ιδιαίτερα αυξημένη αντιοξειδωτική δράση, προστατεύοντας αποτελεσματικά την επιδερμίδα από εξωτερικούς παράγοντες όπως είναι ο ήλιος και η ατμοσφαιρική μόλυνση. Επιπλέον το λάδι Κρανμπερυ περιέχει οξέα Omega-3, Omega-6 και Omega-9 (τα οποία περιέχονται, εναλλακτικά, μόνο στα ψάρια). Τα συγκεκριμένα πολυακόρεστα λιπαρά είναι γνωστό πως όχι μόνο ενυδατώνουν την επιδερμίδα, αλλά παράλληλα καταπολεμούν τοπικούς ερεθισμούς και φλεγμονές. Αυξάνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας και προστατεύουν κύταρα και ιστούς από τα σημάδια της γήρανσης. Η περιεκτικότητα του κρανμπερι στα συγκεκριμένα συστατικά, την έχει τοποθετήσει ανάμεσα στα πιο σημαντικά έλαια της σύγχρονης βιομηχανίας παρασκευής καλλυντικών.

Το λάδι Κρανμπερυ είναι ένα από τα καλύτερα λάδια για την αντιμετώπιση της γήρανσης. Χρησιμοποιήστε το αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια. Αποτελεί ιδανικό συνθετικό των σπιτικων καλλυντικων και σαπουνιών σας - ειδικά για προϊόντα προσώπου και ορούς αντιγήρανσης.

Το λάδι Κρανμπερυ που προσφέρεται από τα Sensities είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες.

Δείτε επίσης

Ρόδι (Pomegranate) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body punica granatum linn
€ 24,90
Θυμάρι (Thyme) Λάδι 100ml Nature & Body Thymus Vulgaris
€ 7,90
Καρύδα (Coconut) Λάδι 100ml Nature & Body cocos nucifera
€ 5,90
Ιπποφαές (Sea Buckthorn) Λάδι 100ml Nature & Body hippophae rhamnoides
€ 24,90
Λινέλαιο (Flax Seed Oil) Λάδι 100ml Nature & Body linum usitatissimum
€ 6,90   € 4,90
Επιστροφή στην κορυφή