Άγριο Τριαντάφυλλο σε Αμυγδαλέλαιο 75ml Κίτσος

€ 15,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5788
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 75 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Κίτσος
Το έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο της εταιρίας ΚΙΤΣΟΣ είναι ένα εξαιρετικό προϊόν υψηλής ποιότητας, απόλυτα αγνό και βιολογικό. Το προϊόν έχει υποστεί εκχύλιση στο αποστακτήριο της εταιρίας, στην Πλατανούσα Ιωαννίνων, σε μια πανέμορφη περιοχή στους πρόποδες των Τζουμέρκων, από ροδοπέταλα άγριου τριαντάφυλλου σε αμυγδαλέλαιο εξαιρετικής ποιότητας.

Το αμυγδαλέλαιο, πλούσιο σε βιταμίνες Ε, Κ και σε λινολεϊκό και ολεϊκό οξύ, είναι ένα πολύτιμο φυσικό έλαιο, άοσμο και υποαλλεργικό, με ιδιαίτερα ελαφριά υφή, το οποίο απλώνεται και απορροφάται πολύ εύκολα, χωρίς να κολλάει ή να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Είναι επίσης, ιδιαίτερα ενυδατικό και προσφέρει στο δέρμα σημαντική αντιγηραντική και επουλωτική φροντίδα.

Πλούσιο σε Ω 3 και Ω 6 λιπαρά οξέα, σε ποσοστό που αγγίζει το 80%, γεγονός εντυπωσιακό και σπάνιο για το φυτικό βασίλειο, καθώς και σε βιταμίνες A, C & E, το έλαιο άγριο τριαντάφυλλο έχει σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες! Αυξάνει τα επίπεδα της υγρασίας στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και καθυστερεί την διαδικασία της γήρανσης, μειώνει τις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες, τις δυσχρωμίες, τις κηλίδες και την ανομοιογένεια στον τόνο την επιδερμίδας, ενώ έχει και θεραπευτική επίδραση στο κατεστραμμένο δέρμα από τον ήλιο. Επιπλέον, ευνοεί την διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων και χαρίζει απαλότητα, ελαστικότητα και σφρίγος σε όλους τους τύπους δέρματος.

Σημαντική είναι και η συμβολή του στη μείωση της έκτασης των εγκαυμάτων και των κοψιμάτων, μέσω της ενεργοποίησης των μηχανισμών άμυνας του οργανισμού, καθώς και στην πρόληψη και επούλωση των ραγάδων στην κοιλιά και το στήθος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή λόγω της μεγάλης αυξομείωσης στο βάρος. Ιδανικό για τους μαύρους κύκλους και για τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια.

Το έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο ΚΙΤΣΟΣ είναι ελαφρύ και λεπτόρρευστο. Απορροφάται άμεσα και σε βάθος χωρίς να αφήνει λιπαρά κατάλοιπα. Δεν φράζει τους πόρους. Συσκευασία 75ml.
Να το χρησιμοποιείτε πάντα σε καθαρή επιδερμίδα στο πρόσωπο και γύρω από τα μάτια. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Δείτε επίσης

Αγγούρι (Cucumber) Λάδι 30ml Nature & Body cucumis sativus
€ 11,90   € 9,90
Κοκοφοινικέλαιο 100ml Macrovita
€ 12,90
Κισσός Λάδι 100ml Macrovita
€ 13,90
Άρνικα (Arnica) Λάδι 100ml Nature & Body arnica montana
€ 7,90
Κισσός (Common Ivy) Λάδι 100ml Nature & Body hedera helix
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή