Καροτέλαιο (Carrot Tissue) Λάδι 30ml Nature & Body

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5884
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 30 ml
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Ονομασία daucus carota
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431902156
Προέλευση United Kingdom
Το λάδι του Καρότου (Carrot Tissue Oil) προέρχεται από την επεξεργασία ολόκληρου του καρπού του φυτού Daucus Carota - από το γνωστό μας δηλαδή καρότο. Πολλές φορές συγχέεται, λανθασμένα, με το αιθέριο έλαιο καρότου, που προέρχεται από τους σπόρους του καρότου.

To Καροτέλαιο είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε Beta-Carotene, σε αντιοξειδωτικά, σε βιταμίνες Α, B, C, D & E, καθώς και σε λιπαρά οξέα (κυρίως Petroselinic Acid). Για το λόγο αυτό, το Καροτέλαιο θεωρείται ένα από τα κορυφαία λάδια για την περιποίηση της επιδερμίδας. Ενυδατώνει, θρέφει και ταυτόχρονα συμβάλει αποφασιστικά στην ίαση και αναγέννηση της ταλαιπωρημένης και "γερασμένης" επιδερμίδας, καθώς και στην αναζωογόνηση των μαλλιών.

Το Καροτέλαιο χρησιμοποιείται σε αναρίθμητα προϊόντα καλλυντικής περιποίησης. Σε ενυδατικές και αντιρητιδικές κρέμες και lotion, σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών, καθώς και σε lip balms και σαπούνια. Λόγω του μοναδικού συνδυασμού Beta-Carotene και βιταμινών, το Καροτέλαιο χρησιμοποείται ευρέως σε προϊόντα after sun καθώς και σε καλλυντικά που απευθύνονται στη περιποίηση της ώριμης επιδερμίδας.

Το Καροτέλαιο που σας προσφέρουμε έχει βαθύ κόκκινο χρώμα (ενδεικτικό της ποιότητας του) και για το λόγο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως "φυσική χρωστική" στη παρασκευή σαπουνιών και άλλων προϊόντων μπάνιου. Λόγω του γεγονότος αυτού, σπάνια χρησιμοποιείται μόνο του - μπορεί να "λεκιάσει" την επιδερμίδα - συνήθως στα καλλυντικά χρησιμοποιείται σε ποσοστό 2-5% σε κάποιο προϊόν βάσης.

Χρησιμοποιήστε το λάδι Καρότου σε συνδυασμό με προϊόντα βάσης και αιθέρια έλαια. Αποτελεί ιδανικό συνθετικό των σπιτικων καλλυντικων και σαπουνιών σας - ειδικά για προϊόντα προσώπου όπως είναι οι ενυδατικές κρέμες, τα lip balms και τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Προτιμήστε το για τη περιποίηση της ξηρής, ταλαιπωρημένης και ώριμης επιδερμίδας.

Το Καροτέλαιο που προσφέρεται από τα Sensities είναι 100% αγνό και δεν περιέχει χημικές ουσίες. Αποτελεί προϊόν εκχύλισης σε Ηλιέλαιο (infused).

Δείτε επίσης

Κισσός σε αμυγδαλέλαιο 75ml Κίτσος
€ 9,90
Ταμανού Λάδι (Tamanu) 100ml Nature & Body Calophyllum inophyllum
€ 24,90
Πασιφλώρα (Passion) Λάδι 30ml Nature & Body passiflora incarnata
€ 3,90
Μπάομπαπ (Baobab) Λάδι 30ml Nature & Body adansonia digitata
€ 7,90
Φραγκοστάφυλο (Blackcurrant) Λάδι 100ml Nature & Body ribes ni grum
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή