Βαλσαμέλαιο - Σπαθόλαδο Βιολογικό 100ml P for Pelion

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8741
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Εταιρεία P For Pelion
Ονομασία hypericum perforatum
Το σπαθόλαδο ή βαλσαμέλαιο είναι ένα πραγματικό δώρο της φύσης, με πάμπολλες ευεργετικές χρήσεις. Παράγεται από την ανάμειξη των ανθέων του σπαθόχορτου με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και αποτελεί, κυριολεκτικά, πανάκεια. Χρησιμοποιείται εδώ και 2000 χρόνια και λέγεται ότι πήρε το όνομά του, επειδή γιάτρευε τις πληγές από τα σπαθιά στα σώματα των στρατιωτών μετά τις μάχες!

Το βαλσαμέλαιο (σπαθόλαδο) της P For Pelion είναι φτιαγμένο αποκλειστικά με 100% βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Πηλίου και βαλσαμόχορτο που έχει συλλεχθεί προσεχτικά με το χέρι από τις πλαγιές του Πηλίου και είναι ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

Θεωρείται ιδανικό για την ανάπλαση των ιστών του δέρματος, την ενίσχυση της ελαστικότητάς του, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, καθώς και τη θεραπεία όλων των ειδών εγκαυμάτων. Επιπλέον, είναι κατάλληλο για την καταπολέμηση των πόνων των αρθρώσεων και των μυών, ενώ θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματικό και για την ανακούφιση του ερεθισμένου δέρματος, από έκζεμα, εξανθήματα, ψωρίαση κλπ. Τέλος, είναι κατάλληλο για τις ραγάδες της εγκυμοσύνης και της λοχείας καθώς περιέχει 100% φυσικά συστατικά.

Το προϊόν είναι limited edition λόγω της περιορισμένης χρονικά ανθοφορίας του βαλσαμόχορτου.
Χρήση: Για άμεσα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το δύο φορές την ημέρα, κάνοντας ελαφρύ μασάζ στις περιοχές που επιθυμείτε για 3-4 λεπτά.
100% Φυσικό προϊόν.

Τα προϊόντα P for Pelion είναι το απόσταγμα 7 χρόνων αδιάκοπης προσπάθειας για ό,τι πιο αγνό μπορεί να προσφέρει η Φύση του Πηλίου. Βότανα που συλλέγονται με το χέρι, βιολογικό γάλα κατσίκας, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αγνές πρώτες ύλες και φυσικά αιθέρια έλαια συνθέτουν τα προϊόντα της εταιρίας με σκοπό να κάνουν τους ανθρώπους πιο ελκυστικούς, με τον πιο φυσικό και απολαυστικό τρόπο.
Όλες οι συνταγές έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωπονίας και Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που αποτελεί τον θεματοφύλακα αγνότητας τους.

Τα προϊόντα δε δοκιμάζονται σε ζώα και δημιουργούνται χωρίς Silicones, Parabens, Propylene Glycol, Mineral Oil, Etholamine και Phthalates.
Οι συσκευασίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμες.
Αυτές είναι πληροφορίες γενικές. Δεν ξέρω αν θέλεις να κρατήσεις κάτι. Δεν στις έχω χρεώσει.

Δείτε επίσης

Πασιφλώρα (Passion) Λάδι 100ml Nature & Body passiflora incarnata
€ 8,90
Σταφυλέλαιο (Grapeseed) Λάδι 100ml Nature & Body vitis vinifera
€ 3,90
Καρύδα Έλαιο με βιταμίνη Ε 100ml Rizes Crete cocos nucifera
€ 7,90
Ελίχρυσος (Everlasting) Λάδι 100ml Nature & Body helichrysum stoechas
€ 7,90
Κισσός (Common Ivy) Λάδι 100ml Nature & Body hedera helix
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή