Λάδι μασάζ ''Chanvre a coucher'' 50ml Mira

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7901
Είδος Προϊόντα Μασάζ
Βάρος 50 ml
Προέλευση France
Εταιρεία Mira
Barcode 3701243300557
Χαλαρωτικό λάδι μασάζ Chanvre a coucher από την γαλλική εταιρία Mira. Ένα αισθησιακό λάδι ιδανικό για τρυφερά αγγίγματα και βραδιές γεμάτες πάθος και ερωτισμό με τον σύντροφό σας. Μία πραγματική ωδή στον Ρομαντισμό τώρα αποκλειστικά για εσάς στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities.

Ένα ξεχωριστό μείγμα διαφορετικών ελαίων, οι ιδιότητες των οποίων λειτουργούν αθροιστικά προσφέροντάς σας το αισθησιακό προϊόν που πάντα ονειρευόσασταν. Ένα άγγιγμα υλάνγκ υλάνγκ για να ρυθμίσετε τον εσωτερικό σας ρυθμό, να χαλαρώσετε το νευρικό σας σύστημα και να ζεστάνετε τους μύες σας, μία δόση μαύρου πιπεριού για έκρηξη της αδρεναλίνης και αφύπνιση των επιθυμιών και μία νότα παλμαρόζας για να απογειώσετε τις αισθήσεις σας. Όλα όμορφα αναμεμειγμένα με εξαιρετικό παρθένο λάδι κάνναβης, ένα υπέροχο, ξηρό λάδι, ευχάριστο στην αφή και απόλυτα χαλαρωτικό, το τέλειο λάδι για μασάζ.

Το ylang ylang είναι ένα κατεξοχήν αισθησιακό και εξισορροπιστικό αιθέριο έλαιο. Πλούσιο σε εστέρες και λιναλοόλη, φαίνεται ότι ηρεμεί το νευρικό σύστημα τον καρδιακό ρυθμό και τις συσπάσεις των μυών. Η λιναλοόλη επιπλέον, διαθέτει και σημαντικές υποτασικές και θερμαντικές για τους μύες ιδιότητες.

Το μαύρο πιπέρι και η Palmarosa φέρουν στο έλαιο την… τροπική τους ζεστασιά. Η παλμαρόζα θεωρείται ισχυρά αντιγηραντική, καθώς τονώνει και αναζωογονεί τα κύτταρα του γερασμένου δέρματος, ενώ λόγω της ισχυρής εξισορροπητικής της ικανότητας ρυθμίζει το σμήγμα και την υγρασία της επιδερμίδας. Επιπλέον, ενισχύει την φυσική άμυνα του οργανισμού, ενώ θεωρείται και ένα από τα ισχυρότερα μυκητοκτόνα και μικροβιοκτόνα αιθέρια έλαια.

Το μαύρο πιπέρι είναι ένα ιδιαίτερα αφροδισιακό αιθέριο έλαιο. Επιπλέον, λόγω της πιπερίνης, μίας δραστικής ουσίας της σύστασής του, μειώνει τους μυϊκούς πόνους και τη σωματική εξάντληση, ενώ χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικά προλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος και την εμφάνισή ρυτίδων.

Το λάδι κάνναβης είναι ένα ξηρό, πλούσιο λάδι, εξαιρετικά ευεργετικό για την επιδερμίδα. Διεισδύει άμεσα στο δέρμα και δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Με σύνθεση παρόμοια με τα λιπίδια του δέρματος, βοηθά την βαθιά αναγέννηση της επιδερμίδας, ενώ επιπλέον, προλαμβάνει την απώλεια της ελαστικότητάς της. Επίσης, ξεχωρίζει και για την ισχυρή αντιγηραντική του δράση, κυρίως, χάρη στα λιπαρά οξέα που καταπολεμούν τις επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών και διεγείρουν την αναγέννηση του δερματικού υδρολιπιδικού φιλμ.
Χρήση: Για να αποδώσουν στον μέγιστο βαθμό οι ευεργετικές ιδιότητες των ελαίων, κάντε καλό μασάζ στη σπονδυλική στήλη και στο κάτω μέρος της πλάτης. Δεν χρειάζεται να θερμάνετε το λάδι. Όταν το διατηρείτε σε θερμοκρασία δωματίου η υφή του παραμένει ρευστή. Να το διατηρείτε σε δροσερό, ξηρό και σκοτεινό μέρος
Προσοχή! Το προϊόν δεν συνιστάται για εγκύους και θηλάζουσες μητέρες (παρουσία palmarosa).

Δείτε επίσης

Sweet Almond Massage Oil 100ml by Kamasutra
€ 14,90   € 9,90
Warming - Coriander & Sandalwood Massage Oil 100ml by Shiatsu
€ 18,90   € 14,88
Erotic - Jasmin & Argan Massage Oil 100ml by Shiatsu
€ 18,90   € 15,90
Vanilla Gold Pear 60ml Fruity Love Massage Oils by Swede
€ 10,38
Vanilla Edible Luxury Body Oil 75ml by Shiatsu
€ 18,90   € 16,90
Επιστροφή στην κορυφή