Βανιλέλαιο ''Devanillez moi'' 30ml Mira

€ 22,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7903
Είδος Έλαια Βάσης
Προέλευση France
Εταιρεία Mira
Barcode 3701243300762
Βάρος 30 ml
Λοβοί Βανίλιας – (καρπός βανίλιας planifolia ποικιλία bourbon, η οποία θεωρείται η καλύτερη ποικιλία στον κόσμο. Το λουλούδι της ανοίγει μόνο για μία ημέρα και γονιμοποιείται με το χέρι!), εμποτισμένοι σε αγνό, παρθένο, ψυχρής έκθλιψης λάδι jojoba, απευθείας από το μαγευτικό νησί της Μαδαγασκάρης, τώρα στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities.

Devanillez moi ! Ένα εξαιρετικά θρεπτικό λάδι, απαλό και γλυκό, με ελαφρύ και διακριτικό άρωμα, γεμάτο φινέτσα, το οποίο πρέπει να εντάξετε στην καθημερινή σας περιποίηση. Πλούσιο σε βιταμίνες Β, Β5, Β6 και Ε, καθώς και Ελαϊκό οξύ το Βανιλέλαιο διαθέτει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές, αναπλαστικές και επουλωτικές ιδιότητες, οι οποίες το καθιστούν αληθινό “μαύρο χρυσό” για την επιδερμίδα και τα μαλλιά σας.

Καθαρίζει, αποτοξινώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, καταπολεμά την ακμή, τα σπυράκια και τις ουλές και παράλληλα προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες ευθύνονται για την γήρανση. Επιπλέον, έχει χαλαρωτική και κατευναστική επίδραση στο νευρικό σύστημα, ενισχύοντας τη διάθεση και προωθώντας τον ξεκούραστο ύπνο και την αίσθηση ευφορίας και ευεξίας και ταυτόχρονα προσφέρει ανακούφιση από το άγχος, τον θυμό, την ένταση και την ανησυχία.
Χρήση: Στο δέρμα: Απλώστε στο πρόσωπό σας το πρωί και απολαύστε τη γλυκιά, εξωτική ευωδιά. Ως μάσκα μαλλιών: Εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα στα μαλλιά σας 30 λεπτά πριν το λούσιμο και αφήστε το να δράσει. Στη συνέχεια λουστείτε κανονικά.

Ένα τροπικό, υπέροχο λάδι, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
Κατασκευάζεται στο εργαστήριο της εταιρίας MIRA στις Αρδέννες της Γαλλίας.
Μπουκάλι 30ml

Δείτε επίσης

Ταμανού Λάδι (Tamanu) 100ml Nature & Body Calophyllum inophyllum
€ 24,90
Βατόμουρο (Blackberry Seed) Λάδι 100ml Nature & Body rubus fruticosus
€ 24,90   € 19,90
Βατόμουρο (Blackberry Seed) Λάδι 30ml Nature & Body rubus fruticosus
€ 12,90
Ρόδι (Pomegranate) Βιολογικό Λάδι 30ml Nature & Body punica granatum linn
€ 12,90
Λεμόνι (Lemon) Λάδι 100ml Nature & Body citrus limon
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή