Αυτοσυγκέντρωση (Inner Focus 10ml) Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1938
Είδος Ανθοϊάματα Devine Harmony
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Εταιρεία Crystal Herbs
Barcode 5060100561141
Η σειρά ιαμάτων Divine Harmony περιλαμβάνει 40 ειδικά προϊόντα. Κάθε ένα από τα μοναδικά αυτά προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόσμιξη ανθοιαμάτων και κρυσταλλικών ιαμάτων (ιάματα ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων). Η σειρά Divine Harmony παρέχει τα "εργαλεία" που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και συναισθημάτων. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός των υλικών των ιαμάτων, τα καθιστά ιδανικά για την επίτευξη της εσωτερικής αλλαγής που απαιτείται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής ενός ατόμου.

Το Inner Focus ενισχύει την δυνατότητα του ατόμου να "επικεντρώνεται" στα σημαντικά ζητήματα που το απασχολούν, ή/και να "βαθαίνει" τη σχέση προσωπικότητας-ψυχισμού όταν βρίσκεται σε κατάσταση διαλογισμού. Κάθε προσπάθεια "αυτοσυγκέντρωσης" (είτε γίνεται στη καθημερινότητα είτε αποτελεί μέρος διαλογισμού), έχει ως τελικό στόχο να "κατευνάσει" το πνεύμα και τα συναισθήματα προκειμένου να αναδειχθεί η "εσωτερική σοφία" του ατόμου. Αυτή η εσωτερική "γνώση", που υπάρχει μέσα σε κάθε άνθρωπο, μπορεί να αποτελέσει τον "οδηγό" για την αντιμετώπιση προσωπικών προβλημάτων ή ακόμη και για την συναισθηματική "εξέλιξη" του ατόμου. Ο "διαλογισμός" (η πιο "προχωρημένη" μορφή αυτοσυγκέντρωσης) απαιτεί εξάσκηση και πειθαρχία, προκειμένου το πνεύμα να καταφέρει να "αγνοεί" όλα τα εξωτερικά ερεθίσματα. Η δύναμη της "αυτοσυγκέντρωσης" αποτελεί όμως σπουδαίο "εργαλείο" και για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων, καθώς εστιάζοντας "απερίσπαστος" στα προβλήματα αυτά ο άνθρωπος μπορεί να "εντοπίσει" τη λύση τους.

Το Inner Focus μας επιτρέπει να "βελτιώσουμε" την ικανότητα διατήρησης της αυτοσυγκέντρωσης μας. Μας "μαθαίνει" πως να εστιάζουμε σκέψεις και συναισθήματα στην "καρδιά των πραγμάτων" και να μην μας "αποσπούν" εξωτερικά ερεθίσματα ή καταστάσεις.

To Inner Focus περιέχει Lotus, Chamomile, Daffodil, Rainbow Quartz, Charoite και Sapphire.

Όλα τα προϊόντα της σειράς ιαμάτων Devine Harmony έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή