Κίνητρο (Motivation) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1949
Είδος Ανθοϊάματα Devine Harmony
Βάρος 10 ml
Barcode 5060100561264
Εταιρεία Crystal Herbs
Προέλευση United Kingdom
Η σειρά ιαμάτων Divine Harmony περιλαμβάνει 40 ειδικά προϊόντα. Κάθε ένα από τα μοναδικά αυτά προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόσμιξη ανθοιαμάτων και κρυσταλλικών ιαμάτων (ιάματα ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων). Η σειρά Divine Harmony παρέχει τα "εργαλεία" που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και συναισθημάτων. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός των υλικών των ιαμάτων, τα καθιστά ιδανικά για την επίτευξη της εσωτερικής αλλαγής που απαιτείται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής ενός ατόμου.

Το motivation απευθύνεται σε εκείνους που αντιμετωπίζουν μια έλλειψη "κινήτρων" και έμπνευσης για την ζωή. Το "εσωτερικό κίνητρο" ενός ανθρώπου, είναι εκείνο που τον οδηγεί και του δίνει τη δύναμη να αναλάβει "δράση" στην ζωή του. Όταν το σώμα, το μυαλό, τα συναισθήματα και το πνεύμα συνυπάρχουν αρμονικά, τότε η έμπνευση που πηγάζει από την ψυχή, χαρίζει στο άτομο την "ορμή" που χρειάζεται προκειμένου να τροφοδοτήσει το εσωτερικό του κίνητρο. Αν, για κάποιο λόγο, αυτή η ισορροπία διαταραχτεί, τότε ο άνθρωπος αρχίζει να αντιμετωπίζει τη στασιμότητα, το "λήθαργο" και την "αδράνεια".

Το motivation θα μας βοηθήσει να εμπλουτίσουμε τη ζωή μας με έμπνευση και κίνητρο. Θα μας επιτρέψει να ξεπεράσουμε τη "στασιμότητα" και να βρούμε τη χαμένη μας "ορμή" και την "όρεξη" για δράση.

Το Motivation περιέχει Sapphire, Tigers Eye, Light Opal, Shamrock, Lime και Citrine.

Όλα τα προϊόντα της σειράς ιαμάτων Devine Harmony έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Προσωπικά Όρια (Auric Protection) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Πατώντας στη Γη (Being Present) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Αυτοσυγκέντρωση (Inner Focus 10ml) Crystal Herbs
€ 9,90
Εσωτερική Δύναμη (Inner Strength) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή