Αποφασιστικότητα (Decisiveness) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1926
Είδος Ανθοϊάματα Devine Harmony
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Barcode 5060100561103
Εταιρεία Crystal Herbs
Η σειρά ιαμάτων Divine Harmony περιλαμβάνει 40 ειδικά προϊόντα. Κάθε ένα από τα μοναδικά αυτά προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόσμιξη ανθοϊάμάτων και κρυσταλλικών ιαμάτων (ιάματα ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων). Η σειρά Divine Harmony παρέχει τα "εργαλεία" που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και συναισθημάτων. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός των υλικών των ιαμάτων, τα καθιστά ιδανικά για την επίτευξη της εσωτερικής αλλαγής που απαιτείται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής ενός ατόμου.

Το Decisiveness συμβάλει στην "αύξηση" της αποφασιστικότητας του ατόμου και στην "ανάπτυξη" της εσωτερικής δύναμης που χρειάζεται προκειμένου, αφού λάβει τις αποφάσεις του, να "επιμένει" σε αυτές. Πολλοί άνθρωποι δείχνουν ανά περιόδους μία γενικότερη αναποφασιστικότητα ή μία έντονη τάση να "αναβάλουν" τη λήψη αποφάσεων για το μέλλον. Δεν είναι σίγουροι για τις "κινήσεις" τους και συχνά ζητούν την υποστήριξη των γύρω τους προκειμένου να "επιβεβαιώσουν" την ορθότητα των σκέψεων τους. Η ικανότητα λήψης αποφάσεων είναι ιδιαίτερα σημαντική στην ανάπτυξη της προσωπικής αυτοδιάθεσης. Πολλοί άνθρωποι "κουβαλάνε" την αναποφασιστικότητα από τα παιδικά τους χρόνια, κυρίως σε περιπτώσεις που ένας από τους δύο γονείς υπήρξε ιδιαίτερα "ισχυρογνώμων" και δεσποτικός. Δυσάρεστες εμπειρίες, κυρίως περιπτώσεις στις οποίες οι προσωπικές αποφάσεις είχαν "καταστροφικά" αποτελέσματα επίσης επηρεάζουν αρνητικά την αποφασιστικότητα του ατόμου. Γενικά, η αναποφασιστικότητα είναι μία ιδιαίτερα "σοβαρή" συναισθηματική φόρτιση, καθώς αποτελεί σημαντικό "εμπόδιο" για την εξέλιξη της ζωής ενός ανθρώπου. Η έλλειψη εμπιστοσύνης στις προσωπικές απόψεις οδηγεί συνήθως σε "στασιμότητα", ενώ σε πιο ακραίες περιπτώσεις ακόμη και σε κατάθλιψη.

Το Decisiveness συμβάλει σημαντικά στο "σπάσιμο" των εσωτερικών "εμποδίων" που μας στερούν την εμπιστοσύνη στις απόψεις μας. Μας "απελευθερώνει" από τις αμφιβολίες και ενισχύει την εσωτερική αποφασιστικότητα.

Το Decisiveness περιέχει Golden Rod, Lemon, Amber, Ruby, Philadelphus και Celendine.

Όλα τα προϊόντα της σειράς ιαμάτων Devine Harmony έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Αυτοπεποίθηση (Confidence) 10ml Crystal herbs
€ 9,90
Αφθονία στη Ζωή (Open to Receive) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Προσωπικά Όρια (Auric Protection) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Πατώντας στη Γη (Being Present) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Εσωτερική Δύναμη (Inner Strength) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή