Υπευθυνότητα (Self Responsibility) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1954
Είδος Ανθοϊάματα Devine Harmony
Βάρος 10 ml
Barcode 5060100561356
Εταιρεία Crystal Herbs
Προέλευση United Kingdom
Η σειρά ιαμάτων Divine Harmony περιλαμβάνει 40 ειδικά προϊόντα. Κάθε ένα από τα μοναδικά αυτά προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόσμιξη ανθοϊάμάτων και κρυσταλλικών ιαμάτων (ιάματα ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων). Η σειρά Divine Harmony παρέχει τα "εργαλεία" που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και συναισθημάτων. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός των υλικών των ιαμάτων, τα καθιστά ιδανικά για την επίτευξη της εσωτερικής αλλαγής που απαιτείται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής ενός ατόμου.

Το Self Responsibility απευθύνεται σε εκείνους που κατά περιόδους αισθάνονται πολύ μεγάλο το "βάρος" του να "αναλάβουν ευθύνες" (είτε για τους ίδιους, είτε για τους οικείους τους). Η έλλειψη διάθεσης "ανάληψης ευθύνης" μπορεί να εξωτερικευτεί με διάφορους τρόπους. Κάποιες φορές με μία "πικρόχολη" προσέγγιση απέναντι στη ζωή (... "ο κόσμος είναι άδικος) και άλλες φορές με θυμό απέναντι στους "τρίτους" που "... αυτοί φταίνε για όλα". Άλλες πάλι φορές, επικρατούν συναισθήματα "παραίτησης" από κάθε "ευθύνη" - στις ημέρες μας είναι πολύ συχνά τα φαινόμενα "κατάθλιψης" που συνδέονται με την "ευθυνοφοβία". Πολύ συχνά η μη ανάληψη ευθυνών, οφείλεται σε έναν βαθειά ριζωμένο "φόβο" για το "... τι πρόκειται να συμβεί" και μία τεράστια ανασφάλεια "... δεν θα τα καταφέρω".

Το Self Responsibility θα μας βοηθήσει τόσο συνειδητά, όσο και υποσυνείδητα να απαλλαγούμε από τα έντονα συναισθήματα που μας "πνίγουν" όταν πρέπει να αναλάβουμε ευθύνες. Η απαλλαγή από τα συναισθήματα αυτά, θα μας επιτρέψει να αποκτήσουμε μία εσωτερική ηρεμία και αισιοδοξία - η οποία με τη σειρά της, θα κάνει τις ευθύνες να μοιάζουν πολύ λιγότερο "απειλητικές".

Το Self Responsibility περιέχει Celandine, Carob, Rosemary, Cinnabar, Ruby και Dioptase.

Όλα τα προϊόντα της σειράς ιαμάτων Devine Harmony έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Αφθονία στη Ζωή (Open to Receive) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Θηλυκή Ενέργεια (Female Essence) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Αίσθημα Ασφάλειας (Feeling Safe) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Αυτοπεποίθηση (Confidence) 10ml Crystal herbs
€ 9,90
Αυτοσυγκέντρωση (Inner Focus 10ml) Crystal Herbs
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή