Musk Rose Βιολογικό Λάδι 50ml Haut Segala

€ 23,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5410
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 50 ml
Προέλευση France
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Πλήθος κλινικών ερευνών που διεξάγονται πάνω από 4 δεκαετίες έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα του ελαίου της αγριοτριανταφυλλιάς στον τομέα της δερματολογίας Η μεγάλη περιεκτικότητά του σε λινελαϊκό οξύ και βιταμίνες A, C και E το καθιστούν πολύτιμο για την εντατική θρέψη, ενυδάτωση και αναδόμηση του ξηρού και ώριμου δέρματος.

Το οργανικό ροδέλαιο της εταιρίας Haut Segala από σπόρους, άγριου τριαντάφυλλου, αυτοφυούς στα βουνά των Άνδεων στην Χιλή είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, κατάλληλο για μία σειρά από χρήσεις. Αναδομεί τα κύτταρα, αυξάνει τα επίπεδα της υγρασίας στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, καθυστερεί την διαδικασία της γήρανσης, επουλώνει ουλές και σημάδια από χειρουργικές επεμβάσεις, καθώς και σημάδια από παλαιότερη ακμή, μειώνει τις καφέ κηλίδες και τις άλλες δυσχρωμίες του δέρματος που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο ή την ηλικία χαρίζοντας ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα, προλαμβάνει και επουλώνει τις ραγάδες στην κοιλιά και το στήθος που δημιουργούνται από τις αυξομειώσεις του βάρους ή την εγκυμοσύνη, περιορίζει την έκταση των εγκαυμάτων και των κοψιμάτων, ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς άμυνας του οργανισμού, ενώ έχει και ισχυρή θεραπευτική επίδραση στο κατεστραμμένο δέρμα από τον ήλιο. Η τακτική χρήση του ελαίου στο πρόσωπο και στο σώμα συσφίγγει τους ιστούς του δέρματος, απαλύνει, τονώνει και ομορφαίνει την επιδερμίδα. Κατάλληλο και για την αντιμετώπιση του εκζέματος και της ψωρίασης.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή να αναμειχθεί με άλλα φυτικά έλαια και λοιπά συστατικά για την παρασκευή σπιτικών καλλυντικών. Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Συσκευασία 50ml.

Δείτε επίσης

Σύμφυτο (Comfrey) Λάδι 100ml Nature & Body symphytum officinale
€ 7,90
Άγριο Τριαντάφυλλο (Rosehip) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body Rosa rubiginosa
€ 15,90
Λεβάντα (Lavender) Λάδι 100ml Nature & Body Lavandula angustifolia
€ 6,90   € 4,90
Επιστροφή στην κορυφή