Kokum Βούτυρο 100gr

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2401
Είδος Βούτυρα
Βάρος 100 gr
Προέλευση United Kingdom
To Βούτυρο Kokum προέρχεται από την έκθλιψη των σπόρων του δέντρου Garcinia Indica το οποίο έχει πάνω από 200 διαφορετικά είδη και το οποίο ευδοκιμεί σε τροπικές περιοχές της Ασίας και της Αφρικής.

To Βούτυρο Kokum είναι ένα λευκό, ξηρό και αρκετά σκληρό βούτυρο. Συνήθως δεν χρησιμοποιείται μόνο του, αλλά σε συνδυασμό με άλλα βούτυρα και έλαια βάσης (σε ποσοστό 5-20%). Μοιάζει αρκετά στη σύνθεση του με το βούτυρο Κακάο αλλά έχει ιδιαίτερες ιδιότητες. Θεωρείται ιδανικό για την επίσπευση της αναγέννησης των κυττάρων της επιδερμίδας. Λόγω της ιδιότητας του αυτής, το Βούτυρο Kokum χρησιμοποιείται για την ενυδάτωση και τη περιποίηση της επιδερμίδας που υποφέρει από κάποια μορφή δερματοπάθειας, καθώς επίσης και στη περίπτωση της υπερευαίσθητης και ευερέθιστης επιδερμίδας. Η ανάπλαση της επιδερμίδας που προσφέρει η χρήση του Βουτύρου Kokum συνοδεύεται και από ορατή βελτίωση της ελαστικότητας της.

Το Βούτυρο Kokum είναι ιδανικό συστατικό για σαπούνια, lip balms, ενυδατικές προσώπου και σώματος, καθώς και για προϊόντα περιποίησης χεριών.

Το Βούτυρο kokum που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες. Λόγω της ιδιαίτερης φύσης του (σκληρό και ξηρό) ενδέχεται να το παραλάβετε "θρυμματισμένο" - γεγονός που δεν επηρεάζει καθόλου τη ποιότητα του.

Δείτε επίσης

Φοινικέλαιο Οργανικό 1Kg
€ 11,40
Καριτέ Οργανικό 100gr
€ 4,90
Καρύδα Λάδι (Βούτυρο) 100gr
€ 2,90
Μονόι Βούτυρο (Λάδι) 100gr
€ 5,90
Καριτέ Βούτυρο 100gr
€ 3,00
Επιστροφή στην κορυφή