Δαμασκηνιά 10ml Bach

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1848
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 25 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Η Δαμασκηνιά (Cherry Plum) αποκαθιστά την εσωτερική ισορροπία, τη γαλήνη και τον θετικό έλεγχο του πνεύματος. Η Δαμασκηνιά είναι απαραίτητη για όσους αισθάνονται έντονο και πολλές φορές παράλογο φόβο. Εκείνους που έχουν την αίσθηση πως ενδέχεται να χάσουν τον αυτοέλεγχο τους, που νιώθουν πως μπορεί να πάθουν νευρικό κλονισμό και που η φράση "πάω να τρελαθώ" χαρακτηρίζει συχνά την καθημερινότητα τους. Η έντονη νευρικότητα, η διαρκής ισορροπία σε οριακό σημείο, η αίσθηση ότι "θέλω να ουρλιάξω" και ο φόβος πως "μπορεί να γίνω βίαιος" (προς εμένα ή τους άλλους) αποτελούν μερικές από τις ενδείξεις της συγκεκριμένης συναισθηματικής κατάστασης. Γυναίκες που βρίσκονται στη φάση της εμμηνόπαυσης βιώνουν συχνά τα συγκεκριμένα συναισθήματα.

Η Δαμασκηνιά προωθεί την ισορροπία, τη λογική και τη γαλήνη του πνεύματος. Ανήκει στη κατηγορία Fear(φόβος).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Αγιόκλημα (Honeysuckle) 25ml Bach Crystal Herbs
€ 14,90
Καρυδιά 25ml Bach
€ 14,90
Κληματίδα 10ml Bach
€ 7,90
Ηλιάνθεμο 25ml Bach
€ 14,90
Κενταύρια 25ml Bach
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή