Αγριολεύκη (Aspen) 25ml Bach Crystal Herbs

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1894
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 25 ml
Προέλευση United Kingdom
Barcode 5060100560526
Εταιρεία Crystal Herbs
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Η Αγριολεύκη (Aspen) επιδρά στο τομέα της εσωτερικής αίσθησης της ασφάλειας. Συμβάλει αποφασιστικά στη αντιμετώπιση του "φόβου". Η Αγριολεύκη είναι κατάλληλη για όσους αισθάνονται άγχος και ανησυχία χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος που να "πυροδοτεί" τα συναισθήματα αυτά. Μία "ακαθόριστη" φοβία για κάτι που ενδέχεται να συμβεί στο μέλλον ή ένας αδικαιολόγητος φόβος για το σκοτάδι ή για κάποιο άγνωστο μέρος, ενδέχεται να αποτελούν έκφραση του "κρυφού" φόβου. Επίσης το ξαφνικό "πετάρισμα" που μπορεί να αισθάνεται κάποιος στο στομάχι, το τρεμούλιασμα των χεριών, μία ξαφνική αίσθηση ψύχρας, η έντονη "χλωμάδα", αλλά και οι συχνοί εφιάλτες αποτελούν ενδείξεις του αισθήματος ανασφάλειας.

Η Αγριολεύκη προωθεί το "καταλάγιασμα" της εσωτερικής φοβίας και άγχους, φέρνοντας έτσι συναισθηματική γαλήνη και ηρεμία. Ανήκει στη κατηγορία Fear (φόβος).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Κερατόστιγμα 10ml Bach
€ 7,90
Σταυροβότανο 10ml Bach
€ 7,90
Πεύκο 10ml Bach
€ 7,90
Αγριολεύκη (Aspen) 10ml Bach Crystal Herbs
€ 7,90
Ιτιά 25ml Bach
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή