Καστανιά 10ml Bach

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1872
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Η Καστανιά (Sweet Chestnut) χρησιμοποιείται για να αποκαταστήσει την ισορροπία ενός ατόμου, μέσω της "επανασύνδεσης" του με το εσωτερικό "φως" και την αγάπη που ο καθένας έχει. Οι άνθρωποι που χρειάζονται τη Καστανιά, αισθάνονται συχνά έχουν φτάσει τα όρια της αντοχής τους. Καταλαμβάνονται από ένα απόλυτο συναίσθημα απελπισίας πιστεύοντας πως δεν "υπάρχει ελπίδα". Αισθάνονται συχνά μόνοι και εντελώς αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο. Αν και η συγκεκριμένη συναισθηματική κατάσταση ενδέχεται να προκληθεί από εξωτερικά γεγονότα, συχνότερα οφείλεται σε μία εσωτερική "σύγκρουση". Η ανάγκη για λήψη σημαντικών αποφάσεων ζωής, η ανάγκη να "αλλάξω και να προχωρήσω μπροστά", η ανάγκη να "αλλάξω επίπεδο" είναι πολλές φορές η "αιτία" για τη "μαύρη" αυτή περίοδο στη ζωή κάποιου. Ενδέχεται λοιπόν τη περίοδο αυτή να τη διαδεχτεί μία κατάσταση "απελευθέρωσης" και "αναγέννησης".

Η Καστανιά "επαναφέρει" το "φως" και τη χαρά στη ζωή μας, διαλύοντας τα μαύρα σύνεφα της απελπισίας. Ανήκει στην ομάδα Despair & Despondenvy (απόγνωση).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Σταυροβότανο 10ml Bach
€ 7,90
Καστανιά 25ml Bach
€ 14,90
Σκλήρανθος (Scleranthus) 10ml Bach Crystal Herbs
€ 7,90   € 5,90
Αγριμόνιο (Agrimony) 10ml Bach Crystal Herbs
€ 7,90
Γεντιανή 10ml Bach
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή