Οξυά 10ml Bach

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1845
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Η Οξυά (Beech) επιδρά στο τομέα της εσωτερικής αίσθησης της ανεκτικότητας. Συμβάλει αποφασιστικά στη υποστήριξη και δημιουργία σχέσεων που χαρακτηρίζονται από αγάπη, ευελιξία και κατανόηση. Η έντονη κριτική και η μικρή ανεκτικότητα προς τρίτα πρόσωπα (αλλά και προς τον εαυτό μας) τείνει να γίνει "τρόπος ζωής" στη σύγχρονη, γεμάτη άγχος και πίεση, κοινωνία. Δυστυχώς, τα συναισθήματα και η συμπεριφορά αυτή επεκτείνεται συχνά και σε μέλη της οικογένειας - είναι ιδιαίτερα επιζήμια όταν αφορά τα παιδιά. Ο εύκολος και αδικαιολόγητος εκνευρισμός με τις συνήθειες των άλλων, η υιοθέτηση ΧΧΧ απόψεων, η μηδαμινή ανοχή στις σκέψεις και το τρόπο ζωής τρίτων, η συνεχής συγκέντρωση στα σφάλματα και όχι στα προτερήματα των γύρω, είναι κάποιες μόνο από τις ενδείξεις που συνοδεύουν το συναίσθημα της μικρής "ανεκτικότητας". Το συναίσθημα αυτό επηρεάζει ολόκληρη τη ζωή ενός ατόμου, καθώς το κάνει δυσπρόσιτο, "αντιπαθές", δεν του επιτρέπει να αυξήσει τις γνώσεις του (δεν "μαθαίνει" από τους άλλους) και το εμποδίζει να "χτίσει" σχέσεις με γερά θεμέλια.

Η Οξυά προωθεί την ανάπτυξη της ανεκτικότητας και της κατανόησης. Ανήκει στη κατηγορία Overcare & Concern(υπερβολή).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Άμπελος 25ml Bach
€ 14,90
Ιτιά 25ml Bach
€ 14,90
Σχοίνος 10ml Bach
€ 7,90
Κόκκινη Αγριοκαστανιά 10ml Bach
€ 7,90
Λευκή Αγριοκαστανιά 25ml Bach
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή