Εσωτερική Ενότητα (Inner Unity) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1944
Είδος Ανθοϊάματα Devine Harmony
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Barcode 5060100561127
Εταιρεία Crystal Herbs
Η σειρά ιαμάτων Divine Harmony περιλαμβάνει 40 ειδικά προϊόντα. Κάθε ένα από τα μοναδικά αυτά προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόσμιξη ανθοϊάμάτων και κρυσταλλικών ιαμάτων (ιάματα ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων). Η σειρά Divine Harmony παρέχει τα "εργαλεία" που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και συναισθημάτων. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός των υλικών των ιαμάτων, τα καθιστά ιδανικά για την επίτευξη της εσωτερικής αλλαγής που απαιτείται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής ενός ατόμου.

Το Inner Unity φέρνει σε αρμονία τον αρσενικό και θηλυκό "πόλο" και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα στις προσωπικές τους σχέσεις ή/και νιώθουν έντονα τα συναισθήματα της "εγκατάλειψης" ή "απόρριψης". Σε μία κατάσταση "συναισθηματικής ισορροπίας" το αρσενικό και το θηλυκό στοιχείο "αλληλοσυμπληρώνονται". Το "αρσενικό" στοιχείο προσφέρει "δύναμη", "σιγουριά" και "δράση", ενώ το θηλυκό "έμπνευση", "δημιουργικότητα" και "σοφία". Όταν τα δύο αυτά "στοιχεία" βρίσκονται σε ισορροπία, τότε η "εσωτερική ενότητα" προσφέρει μία προσωπική "ολοκλήρωση" που συμβάλει αποφασιστικά στην "καθημερινότητα" του ανθρώπου.

To Inner Unity περιέχει Passion Flower, Sunflower, Boji Stone, Gold, Morganite και Turmaline.

Όλα τα προϊόντα της σειράς ιαμάτων Devine Harmony έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Αυτοσυγκέντρωση (Inner Focus 10ml) Crystal Herbs
€ 9,90
Αφθονία στη Ζωή (Open to Receive) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Αίσθημα Ασφάλειας (Feeling Safe) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Πατώντας στη Γη (Being Present) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Εσωτερική Δύναμη (Inner Strength) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή