Ψυχική Ένωση (Soul Connection) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1956
Είδος Ανθοϊάματα Devine Harmony
Βάρος 10 ml
Barcode 5060100561325
Εταιρεία Crystal Herbs
Προέλευση United Kingdom
Η σειρά ιαμάτων Divine Harmony περιλαμβάνει 40 ειδικά προϊόντα. Κάθε ένα από τα μοναδικά αυτά προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόσμιξη ανθοϊάμάτων και κρυσταλλικών ιαμάτων (ιάματα ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων). Η σειρά Divine Harmony παρέχει τα "εργαλεία" που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και συναισθημάτων. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός των υλικών των ιαμάτων, τα καθιστά ιδανικά για την επίτευξη της εσωτερικής αλλαγής που απαιτείται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής ενός ατόμου.

Το Soul Connection, απευθύνεται σε εκείνους που δυσκολεύονται να δεχτούν όλη την αγάπη και την θετική ενέργεια που μπορεί να τους προσφέρει η ψυχή τους. Η ψυχή είναι μια αέναη πηγή που προσφέρει απλόχερα και χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα, όλο το φως και την αγάπη που κρύβει μέσα της. Όσο περισσότερο από αυτό το φως επιτρέψει ο άνθρωπος να διαρρεύσει στο σώμα του, τόσο ουσιαστικότερη και πληρέστερη θα αισθάνεται ότι είναι η ζωή του.

To Soul Connection θα μας βοηθήσει να ενωθούμε με την ψυχή μας στο μέγιστο δυνατό βαθμό, προκειμένου να μπορέσουμε να απορροφήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε όλη την δύναμη της ενέργειας της.

Το Soul Connection περιέχει Clear Calcite, Sapphire, Zircon, Tiger’s Eye, Kyanite και Star Tetrahedron.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή