Joy of life 15ml (Mushroom)

€ 17,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8265
Είδος Ενεργειακά Ιάματα
Βάρος 15 ml
Εταιρεία Diamond Age
Προέλευση Hellas
Το Butterfly Spirit Essence ‘’Joy of Life’’ προσφέρει μια αίσθηση χαράς, ευτυχίας και ελευθερίας. Αυτό το Butterfly Spirit Essence μας βοηθάει να απελευθερωθούμε από την τάση να παίρνουμε τα πράγματα πολύ σοβαρά, από τα παράπονα, την δυστυχία και οποιεσδήποτε τάσεις ή δικαιολογίες που μας κρατάνε μακριά από την χαρά.

Το ‘’Joy of Life’’ Butterfly Spirit Essence φέρνει την κατανόηση ότι ποτέ δεν είναι πολύ αργά ή πολύ νωρίς για να είμαστε χαρούμενοι. Χρειάζεται απλά να συντονιστούμε με την εσωτερική μας χαρά και να κάνουμε τη ζωή μας φωτεινότερη. Αυτό το Butterfly Spirit Essence μας δίνει την δυνατότητα να φέρουμε την νότα της χαράς σε οτιδήποτε κάνουμε και να αρχίσουμε να χαιρόμαστε την ζωή έτσι όπως πραγματικά είναι, με τα πάνω και τα κάτω της.

Το ‘’Joy of Life’’ Butterfly Spirit Essence είναι ενεργοποιημένο από την ενέργεια της πεταλούδας papilio ulyses.

Τα πεταλουδοϊάματα έχουν την ποιότητα της χάρης και του φωτός, μας υποστηρίζουν σε περιόδους μετάβασης και μεταμόρφωσης. Μας βοηθούν να συνδεθούμε με το σχέδιο του ανώτερου εαυτού μας, επιτρέποντάς μας να ρέουμε και να προχωρήσουμε στη ζωή με χάρη.
Είναι χρήσιμα για θέματα που σχετίζονται με:

• Υπέρβαση προκλήσεων
• Αποδοχή αλλαγών
• Μεταμόρφωση και νέα ξεκινήματα
• Ροή και σύνδεση με το σύμπαν
• Αφύπνιση του ανώτερου δυναμικού μας
• Σύνδεση με την χάρη της αρσενικής και θηλυκής ενέργειας

Τα Diamond Age Essences γεννήθηκαν στην Ερεσό – Λέσβο στην Ελλάδα, γενέτειρα του Θεόφραστου «πατέρα της βοτανικής». Από τότε ολόκληρη η φύση από όλους τους ιερούς τόπους της Ελλάδας μοιράζεται γενναιόδωρα μια μοναδική ποικιλία από ενεργειακά ιάματα που μπορούν να μας βοηθήσουν να εναρμονίσουμε τον νου, την καρδιά και το πνεύμα μας και να ζήσουμε μια συνειδητή και αφυπνισμένη ζωή!
Μέσω της βαθιάς επικοινωνίας με αυτήν την αρχαία μυστικιστική φύση, ο Omprakash Kων/νος Γιαούπη καθοδηγήθηκε να δημιουργήσει τα Diamond Age Essences, τα οποία γείωσαν τη στοργική ανταπόκριση της φύσης στις τρέχουσες εσωτερικές ανάγκες της ανθρώπινης οικογένειας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ DIAMOND AGE ESSENCES
Τα Diamond Age Essences είναι ιάματα υψηλής δόνησης που περιέχουν το αιθερικό αποτύπωμα των λουλουδιών, μανιταριών, κρυστάλλων, πτηνών και πεταλούδων. Τα Diamond Age Essences περιέχουν τρεις διαφορετικές σειρές ενεργειακών ιαμάτων: Ανθοϊάματα, Μανιταροϊάματα και Πεταλουδοϊάματα.
Το κύριο θέμα τους είναι να μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε τη μοναδική ποιότητα του είναι μας, να συνδεθούμε με τις έμφυτες ποιότητες, τα χαρίσματα και τα ταλέντα μας. Να ανακουφιστούμε από το άγχος και το στρες. Να απελευθερωθουμε από το παρελθόν, τις περιοριστικές έννοιες και πεποιθήσεις που καλύπτουν τον αληθινό μας εαυτό και να κάνουμε τη ζωή μας προέκταση της αληθινής μας φύσης.

Όλα τα Diamond Age Essences είναι ενεργειακά. Επομένως περιέχουν μόνο την δόνηση των στοιχείων τους.

ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ
Τα Diamond Age Essences δημιουργούνται μέσα από την διαύλωση της συνείδησης του κάθε συγκεκριμένου στοιχείου. Επομένως, δεν περιέχουν οργανικά συστατικά. Δεν βλάπτεται με κανέναν τρόπο η φύση και το οικολογικό σύστημα.
Ενεργοποιούνται μέσω της χρήσης της ιερής γεωμετρίας και του αιθερικού αποτυπώματος των φυτών, μανιταριών, κρυστάλλων, πτηνών και πεταλούδων. Παρουσιάζονται και ευλογούνται από τα 4 στοιχεία, τις 7 κατευθύνσεις και τη θεία συνείδηση.
Τα ιάματα είναι φυσικά και χειροποίητα φτιαγμένα στην ελληνική φύση με αγάπη και αγνή πρόθεση από τον Omprakash Κων/νο Γιαούπη.
Δεν έχουν παρενέργειες. Είναι ασφαλή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλη την οικογένεια.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ DIAMOND AGE ESSENCES
Τα Diamond Age Essences είναι πολύ απλά στη χρήση, ρίξε τέσσερις σταγόνες πάνω από το κεφάλι σου έως και τέσσερις φορές την ημέρα. Οι δύο καλύτερες ώρες της ημέρας είναι το πρωί όταν ξυπνάς και το βράδυ πριν πάς για ύπνο. Αν έχεις το συμπυκνωμένο ίαμα κάνε το ίδιο ή αραίωσε το.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΡΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΙΑΜΑ
Πρόσθεσε 9 σταγόνες από το συμπυκνωμένο ίαμα σε ένα μπουκάλι των 15 ml, γεμίσε το υπόλοιπο με ένα κουταλάκι του γλυκού κονιάκ ή φυτική γλυκερίνη και νερό.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΙΓΜΑ ΙΑΜΑΤΩΝ
Για να φτιάξεις το δικό σου μείγμα από τα ιάματα, πρόσθεσε 9 σταγόνες από το καθένα, έως και 6 μεμονωμένα ιάματα σε μπουκάλι 15 ml, γέμισε το υπόλοιπο μπουκάλι με ένα κουταλάκι του γλυκού κονιάκ ή φυτική γλυκερίνη και νερό.

ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
• Τοποθέτησε μερικές σταγόνες στο σώμα σου, πίσω από τα αυτιά, τους καρπούς ή στα ενεργειακά κέντρα.
• Φτιάξε ένα Diamond Age Essence σπρεϊ. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μπουκαλάκι με ψεκαστήρα. Γέμισε το μπουκάλι με ροδόνερο και 9 σταγόνες από το συμπυκνωμένο Diamond Age Essence που θέλεις Με το μείγμα αυτό μπορείς να ψεκάζεις τον χώρο σου ως μια μορφή ενεργειακού καθαρισμού, μπορείς να ψεκάζεις το ενεργειακό σου πεδίο ή το πρόσωπο σου.
• Πρόσθεσε 9 σταγόνες στην κρέμα, το σαμπουάν ή στο μπάνιο σου.
• Πρόσθεσε 9 σταγόνες στο λάδι του μασάζ.

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΙΑΜΑΤΑ
Όπως όλα τα ενεργειακά ιάματα, έτσι και τα Diamond Age Essences επηρεάζονται από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (τηλεόραση, κινητό, υπολογιστές κ.λπ.), οπότε καλό είναι να τα κρατάμε μακριά τους σε σκιερό μέρος, σε θερμοκρασία δωματίου και μακριά από παιδιά.
Εάν θέλεις να έχεις το ίαμα μαζί σου κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείς να το τυλίξεις με αλουμινόχαρτο, αυτό θα το απομονώσει από το περιβάλλον και έτσι παραμένει ασφαλές όπου κι αν το έχεις ακόμα κι αν έχεις το κινητό σου δίπλα του.

Δείτε επίσης

Flow of Love 15ml (Mushroom)
€ 17,90
Divine Male 15ml (Mushroom)
€ 17,90
Spirit Of Comparison 15ml (Mushroom)
€ 17,90
Prosperity 15ml (Mushroom)
€ 17,90
Peaceful Power 15ml (Flower)
€ 17,90
Επιστροφή στην κορυφή