Αβεντουρίνη (Light Aventurine)

€ 1,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1724
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Barcode 5055796569571
Η χρήση των κρυστάλλων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Ο κρύσταλλος Light Aventurine (Αβεντουρίνη), είναι γνωστός ως ο ημιπολυτιμος λιθος που φέρνει τύχη. Θα αποτελέσει το «κίνητρο» για όποιον επιθυμεί να αναγνωρίσει τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν, προκειμένου να μπορέσει να τις αξιοποιήσει θετικά. Ο κρύσταλλος Light Aventurine, θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετικός στον εργασιακό χώρο, καθώς βελτιώνει τις ηγετικές ικανότητες και βοηθάει στην λήψη σωστών και γρήγορων αποφάσεων. Πνευματικά, συντελεί στην επίτευξη συναισθηματικής ισορροπίας και εσωτερικής γαλήνης. Ο υπέροχος αυτός Κρύσταλλος, ενισχύει την αυτοπεποίθηση του ανθρώπου, προκειμένου αυτός να νιώθει πιο σίγουρος με τον εαυτό του. Ο Κρύσταλλος Light Aventurine, ενεργοποιεί το Chakra της καρδιάς.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο ημιπολυτιμος λιθος Light Aventurine (Αβεντουρίνη), θεωρείται πως μειώνει τον πόνο που δημιουργείται στους μυς και στις αρθρώσεις και είναι ιδιαίτερα ευεργετικός στην αντιμετώπιση του πόνου της πλάτης. Θα μετριάσει την έξαψη που δημιουργεί ο υψηλός πυρετός, καθώς επίσης και τον ερεθισμό στις πληγές. Πολλοί Κρυσταλλοθεραπευτές υποστηρίζουν ακόμα, πως ο Κρύσταλλος Light Aventurine, μπορεί να καταλαγιάσει τα συμπτώματα των αλλεργιών, καθώς επίσης και να μειώσει τα επίπεδα της χοληστερίνης.

Χρησιμοποιήσετε τον Κρύσταλλο Light Aventurine (Αβεντουρίνη), σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήστε τον στον εργασιακό σας χώρο ή στο σπίτι για να προσελκύσετε την τύχη. Τοποθετήστε τον τέλος στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Μάτι της Τίγρης - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90   € 12,90
Μάτι της Τίγρης (Tiger Eye) - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90   € 12,90
Ίασπις Λεοπάρδαλη (Leopard Skin Jasper)
€ 1,90
Πέτρα Ερήμου Καλαχάρι (Kalahari Desert Stone)
€ 2,90
Ίασπις με Αιματίτη - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90   € 11,90
Επιστροφή στην κορυφή