Vitastrips Immune (Ανοσοποιητικό) Πορτοκάλι 30 strips ThinSol

€ 12,50 € 9,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8957
Είδος VitaStrips
Εταιρεία ThinSol
Barcode 0735745838631
Το Vitastrips Immune είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, σχεδιασμένο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την παροχή ταχύτερης ανοσολογικής απόκρισης. Η σύνθεσή του είναι πλούσια σε βιταμίνη C, η οποία βοηθά στην παραγωγή αντισωμάτων και λευκοκυττάρων που είναι σημαντικά για την αντιμετώπιση των μολύνσεων, σε βιταμίνη D3, η οποία συμβάλλει στην ενίσχυση της ανοσολογικής λειτουργίας και στην πρόληψη λοιμώξεων, καθώς και σε ψευδάργυρο, ένα μέταλλο με πολλές αντιμικροβιακές ιδιότητες.

Επιπλέον, το Vitastrips Immune διαθέτει και ισχυρή αντιοξειδωτική δράση βοηθώντας στην αντιμετώπιση του οξειδωτικού στρες που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες καθώς και στην προστασία και υγεία των κυττάρων του οργανισμού.

Τέλος, συμβάλλει σημαντικά στην επούλωση τραυμάτων και στην πήξη του αίματος, παρέχοντας οφέλη για την γενική υγεία και ευεξία.

Το Vitastrips Immune απευθύνεται σε: ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας, επαγγελματίες, φοιτητές, άτομα που ταξιδεύουν συχνά και άτομα με πεσμένο ανοσοποιητικό σύστημα, που έχουν ανάγκη ενίσχυσης της ανοσολογικής τους απόκρισης και προστασία από μολύνσεις.

Με υπέροχη, φυσική γεύση πορτοκάλι.

Η ομάδα έμπειρων επιστημόνων και επαγγελματιών της Thin Sol μετά από χρόνια έρευνας και πειραματικής ανάπτυξης, κατέληξαν σε μια ακριβέστερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη μορφή συμπληρωμάτων διατροφής τα Vitastrips.
Αυτή η νέα, καινοτόμος πρόταση συμπληρωμάτων διατροφής βασίζεται στη νανοτεχνολογία. Ένα μικρό “φυλλαράκι” μπορεί πλέον να περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όλα δηλαδή τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός για να λειτουργεί σωστά καθημερινά.

Με τη χρήση των Vitastrips τα δραστικά συστατικά απορροφούνται γρήγορα, καθώς αυτά εισέρχονται απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος και δεν χρειάζεται να περάσουν από το γαστρεντερικό σύστημα, όπου πολλά από τα συστατικά θα μπορούσαν να καταστραφούν. Το γεγονός αυτό τα καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικά.
Επιπλέον, λόγω του μικρού μεγέθους και της λεπτής κατασκευής τους, είναι ιδιαίτερα βολικά. Μπορείτε να τα έχετε παντού μαζί σας. Χωράνε ακόμα και στην τσέπη σας.

Τα Vitastrips έχουν μόνο φυσικές γεύσεις και δεν περιέχουν καθόλου: Ζάχαρη (έχει αντικατασταθεί με stevia), Γλουτένη, Λακτόζη ή άλλα υποπροϊόντα γάλακτος, Σόγια, Γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, Ξηρούς καρπούς ή υπολείμματα τους που προκαλούν αλλεργίες.
Τρόπος χρήσης: Αφαιρέστε το φυλλαράκι από την αλουμινένια συσκευασία και τοποθετήστε το επάνω στη γλώσσα σας. Τα Vitastrips θα διαλυθούν στο στόμα σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς να χρειάζεται να πιείτε νερό. Αυτό τα καθιστά εύκολα στη χρήση ακόμα και για τα παιδιά.

Διατήρηση – Φύλαξη: Διατηρήστε το προϊόν σε ξηρό, δροσερό περιβάλλον έως 25°C (77°F), και προφυλάξτε το από το φως. Οι ακατάλληλες συνθήκες φύλαξης, όπως η παρατεταμένη έκθεση στο ηλιακό φως, η υψηλή θερμοκρασία, η υγρασία και η διατήρηση σε συνθήκες κατάψυξης ενδέχεται να προκαλέσουν αλλοίωση στο προϊόν.

Τα Vitastrips είναι απόλυτα ασφαλή. Δεν έχουν παρενέργειες.
Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις: Να μη λαμβάνεται σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε οποιοδήποτε από τα περιεχόμενα συστατικά.
Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Συνιστώμενη Δοσολογία:1-2 strips ημερησίως (με το φαγητό-χωρίς νερό).
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities θα βρείτε τώρα και τα 6 προϊόντα της σειράς.
Vitastrips Immune, Vitastrips Multivitamin, Vitastrips Energy, Vitastrips Sleep, Vitastrips Calm, Vitastrips Focus

Δείτε επίσης

Vitastrips Sleep (Αϋπνία) Cranberry 30 strips ThinSol
€ 13,40   € 9,90
Vitastrips Focus (Συγκέντρωση) Τροπικά Μούρα 30 strips ThinSol
€ 14,00   € 10,40
Vitastrips MultiVitamin (Πολυβιταμίνες) Μάνγκο 30 strips ThinSol
€ 13,40   € 11,18
Vitastrips Calm (Ηρεμία) Μάνγκο 30 strips ThinSol
€ 10,90   € 10,30
Vitastrips Energy (Ενέργεια) Φράουλα & Μέντα 30 strips ThinSol
€ 13,50   € 9,98
Επιστροφή στην κορυφή