Vitastrips MultiVitamin (Πολυβιταμίνες) Μάνγκο 30 strips ThinSol

€ 13,40 € 11,30


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8958
Είδος VitaStrips
Εταιρεία ThinSol
Barcode 0735745838600
Συμπτώματα όπως γενικευμένη κόπωση, κατατονία, ανεπάρκεια βιταμινών, αλλά και η μη ισορροπημένη διατροφή μπορούν να αποτελούν ένδειξη ότι ο οργανισμός σας δεν λαμβάνει τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται.

Το Vitastrips Multivitamin συμπλήρωμα διατροφής παρέχει έναν πλήρη συνδυασμό βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων απαραίτητων για την καλή λειτουργία του οργανισμού και προσφέρει την απαραίτητη υποστήριξη για τη συμπλήρωση των θρεπτικών αναγκών σας.
Μέσω ενός μόνο strip, μπορείτε να λάβετε το 100% της ΣΗΠ (Συνιστώμενης Ημερήσιας Δόσης) των βιταμινών που χρειάζεστε.

Σύμφωνα με τους επίσημους ισχυρισμούς υγείας από τον EFSA, τα συστατικά που περιέχονται στη σύνθεσή του συμβάλλουν στη βελτίωση των επιπέδων ενέργειας, στη μείωση της κούρασης, στην πρόληψη της διαταραχής που σχετίζεται με την έλλειψη βιταμινών βοηθώντας τον οργανισμό να λειτουργεί σωστά και αποτελεσματικά, στη διατήρηση της υγείας των οργάνων και στη επίτευξη της ομαλής λειτουργία τους, καθώς και στην τόνωση της διάθεσης, αλλά και στην ενίσχυση της γνωστικής απόδοσης βοηθώντας σημαντικά στις μαθησιακές δεξιότητες. Επιπλέον, προάγουν τη βελτίωση της σωματικής αντοχής, την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και την ενίσχυση της κυτταρικής υγείας στηρίζοντας σημαντικά την ολοκληρωμένη ευεξία του οργανισμού.
Με υπέροχη φυσική γεύση μάνγκο.

Η ομάδα έμπειρων επιστημόνων και επαγγελματιών της Thin Sol μετά από χρόνια έρευνας και πειραματικής ανάπτυξης, κατέληξαν σε μια ακριβέστερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη μορφή συμπληρωμάτων διατροφής τα Vitastrips.
Αυτή η νέα, καινοτόμος πρόταση συμπληρωμάτων διατροφής βασίζεται στη νανοτεχνολογία. Ένα μικρό “φυλλαράκι” μπορεί πλέον να περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όλα δηλαδή τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός για να λειτουργεί σωστά καθημερινά.

Με τη χρήση των Vitastrips τα δραστικά συστατικά απορροφούνται γρήγορα, καθώς αυτά εισέρχονται απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος και δεν χρειάζεται να περάσουν από το γαστρεντερικό σύστημα, όπου πολλά από τα συστατικά θα μπορούσαν να καταστραφούν. Το γεγονός αυτό τα καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικά.
Επιπλέον, λόγω του μικρού μεγέθους και της λεπτής κατασκευής τους, είναι ιδιαίτερα βολικά. Μπορείτε να τα έχετε παντού μαζί σας. Χωράνε ακόμα και στην τσέπη σας.

Τα Vitastrips έχουν μόνο φυσικές γεύσεις και δεν περιέχουν καθόλου: Ζάχαρη (έχει αντικατασταθεί με stevia), Γλουτένη, Λακτόζη ή άλλα υποπροϊόντα γάλακτος, Σόγια, Γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, Ξηρούς καρπούς ή υπολείμματα τους που προκαλούν αλλεργίες.
Τρόπος χρήσης: Αφαιρέστε το φυλλαράκι από την αλουμινένια συσκευασία και τοποθετήστε το επάνω στη γλώσσα σας. Τα Vitastrips θα διαλυθούν στο στόμα σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς να χρειάζεται να πιείτε νερό. Αυτό τα καθιστά εύκολα στη χρήση ακόμα και για τα παιδιά.

Διατήρηση – Φύλαξη: Διατηρήστε το προϊόν σε ξηρό, δροσερό περιβάλλον έως 25°C (77°F), και προφυλάξτε το από το φως. Οι ακατάλληλες συνθήκες φύλαξης, όπως η παρατεταμένη έκθεση στο ηλιακό φως, η υψηλή θερμοκρασία, η υγρασία και η διατήρηση σε συνθήκες κατάψυξης ενδέχεται να προκαλέσουν αλλοίωση στο προϊόν.

Τα Vitastrips είναι απόλυτα ασφαλή. Δεν έχουν παρενέργειες.
Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις: Να μη λαμβάνεται σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε οποιοδήποτε από τα περιεχόμενα συστατικά.
Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.
Συνιστώμενη Δοσολογία:1-2 strips ημερησίως (με το φαγητό-χωρίς νερό).

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities θα βρείτε τώρα και τα 6 προϊόντα της σειράς.
Vitastrips Immune, Vitastrips Multivitamin, Vitastrips Energy, Vitastrips Sleep, Vitastrips Calm, Vitastrips Focus

Δείτε επίσης

Vitastrips Calm (Ηρεμία) Μάνγκο 30 strips ThinSol
€ 10,90   € 10,30
Vitastrips Sleep (Αϋπνία) Cranberry 30 strips ThinSol
€ 13,40   € 9,90
Vitastrips Immune (Ανοσοποιητικό) Πορτοκάλι 30 strips ThinSol
€ 12,50   € 9,20
Vitastrips Focus (Συγκέντρωση) Τροπικά Μούρα 30 strips ThinSol
€ 14,00   € 10,40
Vitastrips Energy (Ενέργεια) Φράουλα & Μέντα 30 strips ThinSol
€ 13,50   € 9,98
Επιστροφή στην κορυφή