Vitastrips Focus (Συγκέντρωση) Τροπικά Μούρα 30 strips ThinSol

€ 14,00 € 10,40


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8960
Είδος VitaStrips
Εταιρεία ThinSol
Barcode 0735745838655
Το Vitastrips Focus είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που σχεδιάστηκε για την ενίσχυση της υγείας του εγκεφάλου, τη βελτίωση της μνήμης, της συγκέντρωσης και των γνωστικών ικανοτήτων, καθώς και την αντιμετώπιση του άγχους και του στρες που μπορεί να επηρεάζουν την απόδοσή μας στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Περιέχει φυτικά εκχυλίσματα κρόκου, δαμασκηνιάς και δενδρολίβανου, συστατικά, τα οποία, όπως έχει κλινικά αποδειχθεί, υποστηρίζουν τη μνήμη, τις γνωστικές ικανότητες, την αντίληψη και την συγκέντρωση, ενώ συμβάλλουν στη μείωση των συμπτωμάτων της ΔΕΠΥ, καθώς και στην ενίσχυση της νευροπροστασίας.

Επιπλέον, το Vitastrips Focus υποστηρίζει σημαντικά τις μαθησιακές δεξιότητες και βελτιώνει την ικανότητα μάθησης. Ως εκ τούτου είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για μαθητές και φοιτητές που θέλουν να ενισχύσουν την πνευματική τους απόδοση και να βελτιώσουν την ικανότητά τους να κατανοήσουν και να απορροφήσουν νέες πληροφορίες. Η συμβολή του τέλος, στην υγιή λειτουργία του εγκεφάλου και στη μείωση του άγχους και του στρες, το καθιστά ιδανικό για άτομα που βρίσκονται σε στρεσογόνες θέσεις εργασίας ή αντιμετωπίζουν αυξημένα επίπεδα πίεσης και απαιτήσεων.

Απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες, μαθητές, φοιτητές και επαγγελματίες.
Σε υπέροχη φυσική γεύση τροπικών berries.

Η ομάδα έμπειρων επιστημόνων και επαγγελματιών της Thin Sol μετά από χρόνια έρευνας και πειραματικής ανάπτυξης, κατέληξαν σε μια ακριβέστερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη μορφή συμπληρωμάτων διατροφής τα Vitastrips.
Αυτή η νέα, καινοτόμος πρόταση συμπληρωμάτων διατροφής βασίζεται στη νανοτεχνολογία. Ένα μικρό “φυλλαράκι” μπορεί πλέον να περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όλα δηλαδή τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός για να λειτουργεί σωστά καθημερινά.

Με τη χρήση των Vitastrips τα δραστικά συστατικά απορροφούνται γρήγορα, καθώς αυτά εισέρχονται απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος και δεν χρειάζεται να περάσουν από το γαστρεντερικό σύστημα, όπου πολλά από τα συστατικά θα μπορούσαν να καταστραφούν. Το γεγονός αυτό τα καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικά.
Επιπλέον, λόγω του μικρού μεγέθους και της λεπτής κατασκευής τους, είναι ιδιαίτερα βολικά. Μπορείτε να τα έχετε παντού μαζί σας. Χωράνε ακόμα και στην τσέπη σας.

Τα Vitastrips έχουν μόνο φυσικές γεύσεις και δεν περιέχουν καθόλου: Ζάχαρη (έχει αντικατασταθεί με stevia), Γλουτένη, Λακτόζη ή άλλα υποπροϊόντα γάλακτος, Σόγια, Γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, Ξηρούς καρπούς ή υπολείμματα τους που προκαλούν αλλεργίες.

Τρόπος χρήσης: Αφαιρέστε το φυλλαράκι από την αλουμινένια συσκευασία και τοποθετήστε το επάνω στη γλώσσα σας. Τα Vitastrips θα διαλυθούν στο στόμα σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς να χρειάζεται να πιείτε νερό. Αυτό τα καθιστά εύκολα στη χρήση ακόμα και για τα παιδιά.

Διατήρηση – Φύλαξη: Διατηρήστε το προϊόν σε ξηρό, δροσερό περιβάλλον έως 25°C (77°F), και προφυλάξτε το από το φως. Οι ακατάλληλες συνθήκες φύλαξης, όπως η παρατεταμένη έκθεση στο ηλιακό φως, η υψηλή θερμοκρασία, η υγρασία και η διατήρηση σε συνθήκες κατάψυξης ενδέχεται να προκαλέσουν αλλοίωση στο προϊόν.

Τα Vitastrips είναι απόλυτα ασφαλή. Δεν έχουν παρενέργειες.
Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις: Να μη λαμβάνεται σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε οποιοδήποτε από τα περιεχόμενα συστατικά.

Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.
Συνιστώμενη Δοσολογία:1-2 strips ημερησίως (με το φαγητό-χωρίς νερό).
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities θα βρείτε τώρα και τα 6 προϊόντα της σειράς.
Vitastrips Immune, Vitastrips Multivitamin, Vitastrips Energy, Vitastrips Sleep, Vitastrips Calm, Vitastrips Focus

Δείτε επίσης

Vitastrips Calm (Ηρεμία) Μάνγκο 30 strips ThinSol
€ 10,90   € 10,30
Vitastrips Immune (Ανοσοποιητικό) Πορτοκάλι 30 strips ThinSol
€ 12,50   € 9,20
Vitastrips MultiVitamin (Πολυβιταμίνες) Μάνγκο 30 strips ThinSol
€ 13,40   € 11,30
Vitastrips Energy (Ενέργεια) Φράουλα & Μέντα 30 strips ThinSol
€ 13,50   € 9,98
Vitastrips Sleep (Αϋπνία) Cranberry 30 strips ThinSol
€ 13,40   € 9,90
Επιστροφή στην κορυφή