Vitastrips Sleep (Αϋπνία) Cranberry 30 strips ThinSol

€ 13,40 € 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8961
Είδος VitaStrips
Εταιρεία ThinSol
Barcode 0735745838648
Το Vitastrips Sleep είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο σχεδιάστηκε για να συμβάλλει στην καταπολέμηση της αϋπνίας και την αποκατάσταση του κύκλου εγρήγορσης-ύπνου χωρίς να προκαλεί εθισμό.
Η πλούσια σε βιταμίνη Β6, μελατονίνη και βαλεριάνα σύνθεσή του προάγει την τόνωση του κύκλου εγρήγορσης-ύπνου, την επαναρύθμιση του κιρκάδιου ρυθμού, τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και τη δημιουργία αίσθησης φρεσκάδας αναζωογόνησης και ξεκούρασης όταν ξυπνάτε. Επιπλέον, συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της ικανότητας συγκέντρωσης.

Το Vitastrips Sleep μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όσους αντιμετωπίζουν ήπια έως μέτρια αϋπνία, άτομα που ταξιδεύουν συχνά, επαγγελματίες νυχτερινής βάρδιας, άτομα με διαταραγμένο ύπνο, με σύντομους χρόνους ύπνου ή και άτομα που δυσκολεύονται να κοιμηθούν γρήγορα.
Το Vitastrips Sleep δεν εθίζει. Με υπέροχη φυσική γεύση κράνμπερι.

Η ομάδα έμπειρων επιστημόνων και επαγγελματιών της Thin Sol μετά από χρόνια έρευνας και πειραματικής ανάπτυξης, κατέληξαν σε μια ακριβέστερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη μορφή συμπληρωμάτων διατροφής τα Vitastrips.
Αυτή η νέα, καινοτόμος πρόταση συμπληρωμάτων διατροφής βασίζεται στη νανοτεχνολογία. Ένα μικρό “φυλλαράκι” μπορεί πλέον να περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όλα δηλαδή τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός για να λειτουργεί σωστά καθημερινά.

Με τη χρήση των Vitastrips τα δραστικά συστατικά απορροφούνται γρήγορα, καθώς αυτά εισέρχονται απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος και δεν χρειάζεται να περάσουν από το γαστρεντερικό σύστημα, όπου πολλά από τα συστατικά θα μπορούσαν να καταστραφούν. Το γεγονός αυτό τα καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικά.
Επιπλέον, λόγω του μικρού μεγέθους και της λεπτής κατασκευής τους, είναι ιδιαίτερα βολικά. Μπορείτε να τα έχετε παντού μαζί σας. Χωράνε ακόμα και στην τσέπη σας.

Τα Vitastrips έχουν μόνο φυσικές γεύσεις και δεν περιέχουν καθόλου: Ζάχαρη (έχει αντικατασταθεί με stevia), Γλουτένη, Λακτόζη ή άλλα υποπροϊόντα γάλακτος, Σόγια, Γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, Ξηρούς καρπούς ή υπολείμματα τους που προκαλούν αλλεργίες.
Τρόπος χρήσης: Αφαιρέστε το φυλλαράκι από την αλουμινένια συσκευασία και τοποθετήστε το επάνω στη γλώσσα σας. Τα Vitastrips θα διαλυθούν στο στόμα σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς να χρειάζεται να πιείτε νερό. Αυτό τα καθιστά εύκολα στη χρήση ακόμα και για τα παιδιά.

Διατήρηση – Φύλαξη: Διατηρήστε το προϊόν σε ξηρό, δροσερό περιβάλλον έως 25°C (77°F), και προφυλάξτε το από το φως. Οι ακατάλληλες συνθήκες φύλαξης, όπως η παρατεταμένη έκθεση στο ηλιακό φως, η υψηλή θερμοκρασία, η υγρασία και η διατήρηση σε συνθήκες κατάψυξης ενδέχεται να προκαλέσουν αλλοίωση στο προϊόν.

Τα Vitastrips είναι απόλυτα ασφαλή. Δεν έχουν παρενέργειες.
Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις: Να μη λαμβάνεται σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε οποιοδήποτε από τα περιεχόμενα συστατικά.

Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.
Συνιστώμενη Δοσολογία:1-2 strips ημερησίως (με το φαγητό-χωρίς νερό).
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities θα βρείτε τώρα και τα 6 προϊόντα της σειράς.
Vitastrips Immune, Vitastrips Multivitamin, Vitastrips Energy, Vitastrips Sleep, Vitastrips Calm, Vitastrips Focus

Δείτε επίσης

Vitastrips Energy (Ενέργεια) Φράουλα & Μέντα 30 strips ThinSol
€ 13,50   € 9,98
Vitastrips Calm (Ηρεμία) Μάνγκο 30 strips ThinSol
€ 10,90   € 10,30
Vitastrips Immune (Ανοσοποιητικό) Πορτοκάλι 30 strips ThinSol
€ 12,50   € 9,20
Επιστροφή στην κορυφή